MILO POVEZAN SA KAVČANIMA I ŠKALJARCIMA, TO SU MAGARCI IZ DVA SELA: Predrag Marković o sponi Đukanovića sa najjačim klanovima!

Autor: Republika.rs

Svet

10.03.2021

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesor na Filozofskom fakultetu Predrag Marković naveo je u emsiji "Novo jutro" na Pinku da je Milo Đukanović umešan u funkcionisanje Kavačkog i Škaljarskog klana.

Foto: Tanjug/KLIKTV/Pink
Predrag Marković tvrdi da je Milo Đukanović spojen sa Kavčanima i Škaljarcima

Marković je istakao da je Crna Gora toliko mala da je nemoguće da Milo Đukanović nije upoznat sa kriminalnim radom dva najokorelija klana u regionu:

- Magarci iz dva kotorska tela. Stvarno verujete da Milo Đukanović nema ništa tu? Kolika je to zemlja? Ovo je za Srbiju od vitalne važnosti - izjavio je Predrag Marković u "Novom jutru".

Crnu Goru čekaju krucijalni lokalni izbori u Nikšiću, vrlo važni za dalje isterivanje režima DPS-a iz svih pora vlasti. Demokratski front je glavni konkurent:  

- Na parlamentarnim izborima su pobedili oni koji su pobedli je vodila vera, ljudska prava i sloboda. Ljudi iz Demokratskog fronta su hapšeni, proganjani,... Ova druga strana radi kao džuboks, za novac. Videli smo tokom božićnih proslava, tj protesta. Izdvojili su sredstva sa skupu seriju u kojoj Srbi pale, kolju, ubijaju...Ideali su ipak jači od novca.Milo ima privatnu državu, sav novac je kod njega. Priželjkujem kada će iz Crne Gore ponovo dolaziti pesnici, slikari, a ne karteli - odgovorio je Marković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading