NAPRAVILA KOVID ŽURKU, PA BESNELA ŠTO SU JE SVI ZVALI ZA KOMENTAR: Glumica i pevačica prekršile PROPISANE MERE!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

10.03.2021

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Dragana Mićalović početkom nedelje napravila je u jednom beogradskom restoranu žurku povodom svog 30. rođendana, na kojoj je zajedno s bliskom prijateljicom pevačicom Milicom Pavlović prekršila propisane mere zaštite od koronavirusa.

RepublikaFoto: instagram.com/hipokampelefantokamela
Napravile žurku uporkos zabranama...Dragana i Milica

Glumica je okupila prijatelje i slavila čak iposle 20 časova, a da sve bude zanimljivije, Milica i Dragana su čak objavljivale i fotografije sa ovog slavlja:

Foto: instagram.com/hipokampelefantokamela
Slavila 30. rođendan... Dragana Mićalović

- Dragana je žurku za prijatelje i saradnike napravila nekoliko dana kasnije iako joj je rođendan bio 3. marta. U lokalu je svirao čak i bend, pa su odmah svi gosti poskakali da igraju. Baš se videlo da su se uželeli provoda i žurki jer korona traje, pa evo skoro godinu dana. U suprotnom delu lokala su sedeli drugi gosti, koji su počeli da izlaze pred kraj radnog vremena, odnosno nešto pre 20 časova. Moja drugarica je prolazila šetalištem oko 21 sat, pa me je pozvala i rekla da žurka još traje. Ne znam kako se za te stvari dobija dozvola, ali mislim da zakonski to ne bi smelo da se dešava - ispričala je za Srpski telegraf devojka koja se slučajno zatekla na licu mesta.

Foto: instagram.com/hipokampelefantokamela
Milica Pavlović zapevala na rođendanskom slavlju svoje drugarice Dragane Mićalović

Glumica i pevačica su sebi nesvesno navukle bedu na vrat kada su objavile nekoliko snimaka na društvenim mrežama sa žurke nakon 20 časova, pa su se odmah našle na meti osuda.

- Dragi ljudi, ovde se zakon očigledno nimalo nije poštovao! Dakle, zabrana muzike posle 17 sati, pa još i kršenje zabrane okupljanja i kršenje rada posle 20 časova! Tri prekršaja, a da ne pričam što ne nose maske dok se kreću kroz lokal. Mislim da bi bio red da nadležni organi reaguju na ovakvo bahaćenje. U isto vreme kada je Dragana slavila rođendan policija je prekinula jednu koronažurku u Šapcu. Valjda zakon treba da bude isti za sve - nizali su se komentari na društvenim mrežama.
Na snimcima koje je Pavlovićka okačila na profilu vidi se kako se Dragana i ona grle s ostalim gostima, te pevaju s bendom, a potom nazdravljaju uz šampanjac, pa su korisnici društvenih mreža odmah primetili da su klipovi postavljeni posle 20 sati. Pokušali smo da stupimo u kontakt s glumicom da bismo je pitali za komentar, ali se ona nije javljala na broj poznat redakciji.
Foto: instagram.com/hipokampelefantokamela
I slavljenica zapevala...

Međutim, glumica je na sve ovo dala komentar iako besna što su je mediji uopšte kontaktirali: 

- Nemam komentar na sve ovo što se piše. To nije bio nikakav korona parti, ja sam samo proslavljala rođendan u najužem krugu prijatelja, gde smo ispoštovali sve mere. Milica i ja smo preležale koronu, imam i antitela, nisam nikog dovela u opasnost. Ružno je što se moje ime dovodi u taj kontekst - završila je besna Dragana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading