PONOVO ZABRANA KRETANJA: Crna Gora uvodi policijski čas u OVIM gradovima

Autor: Sputnjik, Republika

Svet

26.09.2020

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crna Gora uvodi policijski čas za pojedine gradove zbog teške situacije sa koronavirusom. U Nikšiću, Beranama i Andrijevici od 28. septembra do 12. oktobra biće zabranjeno napuštanje objekta stanovanja od 22 sata do pet sati ujutro, odlučilo je Nacionalno koordinaciono telo.

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

U tim gradovima biće zabranjen i rad ugostiteljskih objekata, kao i kućne posete. Te tri opštine su, prema nalazima Instituta za javno zdravlje Crne Gore, u crvenoj zoni. Osim njih, teža situacija je i u Rožajama, koje su u narandžastoj zoni, pa je u tom mestu zabranjen rad ugostiteljskih objekata.

​Četiri grada su u žutoj zoni, Podgorica, Kotor, Budva i Pljevlja, i u njima je rad ugostiteljskih objekata ograničen do 22 sata. U tim objektima mogu biti najviše dve osobe za jednim stolom, a razmak između stolica mora biti najmanje jedan metar.

Ostali crnogorski gradovi su u zelenoj zoni i u njima se primenjuju dosadašnje epidemiološke mere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading