(FOTO) MILOV KRIZNI ŠTAB SE RASPADA: Pljušte ostavke i još šale na Đukanovićev račun!

Autor: Republika, Informer

Svet

07.09.2020

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef Kriznog medicinskog štaba dr Ranko Lazović i član ovog tela dr Nemanja Radojević podneli su ostavku u Štabu, saopštili su danas na konferenciji za medije Nacionalnog koordinacionog tela za zarazne bolesti (NKT)

RepublikaFoto: youtube.com/ Nemanja 00
Milo Đukanović

Podsetimo, Krizni medicinski štab formiran je 25. marta NKT.

Cilj štaba je, kako je tada saopšteno, preduzimanje svih aktivnosti neophodnih za nastavak uspešnog suočavanja Crne Gore sa pandemijom virusa korona i upravljanje kompletnim zdravstvenim sistemom Crne Gore u narednom periodu, prenosi In4s.

 

Radojević je na Fejsbuku napisao da ako još neko misli da smo podeljeno društvo, nećemo biti još dugo.

- Epidemiološki smo potpuno identični i korona će nas samo dodatno ujediniti, mnogo bolje i brže od političara. Doviđenja. PS. Možda dokažemo da je dim efikasno dezinfekciono sredstvo protiv korone!?

On je u svojoj Fejsbuk objavi priložio fotografije da mitinga održanog u centru Podgorioce, ali i sa slavlja pristalica opozicije ispred Hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading