BOSANSKI KRALJ KOKAINA: Za njegovu smrt se saznalo na BIZARAN NAČIN!

Autor: Republika

Svet

27.10.2017

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Šolaja, poznat kao bosanski Eskobar, odnosno, kralj kokaina, preminuo je pre nekoliko dana.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Slobodan Šolaja
Šolaja je u Okružnom sudu u Banjaluci na osam i po godina zatvora zbog prodaje droge, tačnije 164 kilograma kokaina čija je vrednost procenjena na oko 15, 3 miliona evra. 

Količina kokaina o kojoj se govorilo uvezena je krajem 2000. godine iz Paname u Banjaluku. Kokain je bio upakovan u 144 egzotične posude koje su na granici otkrili tadašnji pripadnici Republičke uprave carina i kriminalistička policija MUP RS.  Šolaja je ubrzo uhvaćen i osuđen na osam i po godina zatvora. Međutim, nakon presude mu nije određen pritvor, što je on iskoristio i pobegao iz BiH i završio na međunarodnoj poternici.



Sloba Šolaja, bio je prijatelj Boška Radonjića. Spominjao se u medijima kao jedan od glavnih ljudi klana "Amerika" sa Miletom Miljanićem Majkom, Zoranom Jakšićem Jakšom i Željkom Maksimovićem Makom. Nestao je bez traga, piše express.hr. U begu se nalazio više od 15 godina i o njemu se nije znalo ništa sve do nedavno kada je u "Glasu Srpske" objavljena čitulja u kojoj porodica obaveštava rodbinu i prijatelje o smrti i detaljima sahrane...  Navodno je preminuo u Srbiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading