SLAVNI TRENER UZ NOVAKA: Đoković je NAJBOLJI na svetu!

Autor:

Sport

11.09.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobio je čestitke sa još jedne strane, nakon istorije u Njujorku.

SLAVNI TRENER UZ NOVAKA: Đoković je NAJBOLJI na svetu!

Foto: www.profimedia.rs

Teniski trener Bogdan Obradović izjavio je za TV Tanjug, da je Novak Đoković pokazao da je najbolji teniser svih vremena nakon osvajanja US opena.

Đoković je osvojio titulu na US openu, rekordnu 24. gren slem u karijeri, pošto je briljantnom igrom u finalu savladao Rusa Danila Medvedeva 6:3, 7:6 (7:5), 6:3. Novak je u 10. finalu u Njujorku došao do četvrte titule i servirao "osvetu" Medvedevu za poraz pre dve godine.

- Srbija je juče imala priliku da ima dve vrste suza, prvo one tužne ali i suze radosnice. Košarkaši su nažalost izgubili ali svaka im čast na rezultatu. Vicešampioni su sveta. Ali nas je nakon toga Novak ponovo obradovao. Đoković je pokazao da je najbolji teniser svih vremena. Napokon je i Zapad to prihvatio - istakao je Obradović.

Foto: Starsport

Novak Đoković i Bogdan Obradović

Osvrnuo se potom Obradović na njujoršku publiku i njeno ponašanje.

- Što se tiče publike ja više ne znam šta da mislim. Čudno je to, ima još sportista koji dolaze iz malih država ali prema njima se nisu tako ponašali. Zbog Novaka smo svi postali "Kalimero", stalno se žalimo. Šta radi publika, šta rade neki drugi, stalno nešto merimo. Treba da uživamo u Novakovoj igri i da nas ne zanima šta drugi misle ili kako će to da cene. Predvideo sam da će da stigne do 30. titule. Pomera se taj broj i ja verujem u to - izjavio je Obradović.

Ubeđen je teniski stručnjak da ćemo još pet godina gledati Đokovića na vrhunskom nivou.

- Mislim da će Novak sam da odredi kad je kraj. Meni se čini da on može još jedno četiri ili pet sezona da radi sve ono što radi i sada. Treba mu pomoći, da ga podržimo i da vidimo dokle sve to ide - zaključio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading