PREDSEDNIK SRBIJE ČESTITAO NOVAKU! Vučić: Hvala Vam što ste Srbiji doneli toliko radosti i ponosa!

Autor:

Sport

11.09.2023

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Novaku Đokoviću pobedu u finalu US Opena i osvajanje 24. grend slem titule, zahvalivši mu što je Srbiji doneo „toliko radosti i ponosa“.

PREDSEDNIK SRBIJE ČESTITAO NOVAKU! Vučić: Hvala Vam što ste Srbiji doneli toliko radosti i ponosa!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ, AP

Predsednik Vučić je na Instagram nalogu buducnostsrbije.av čestitao Novaku Đokoviću rekordni grend slem sledećim rečima:

- Dragi Novače, čestitam Vam na pobedi u finalu US opena i osvajanju 24. grend slem titule. Vaša upornost i naporan rad, uz neverovatan talenat, ne prestaju da nas zadivljuju i inspirišu. Hvala Vam što ste Srbiji doneli toliko radosti i ponosa - naveo je Vučić u čestitki.

Podsetimo, Novak Đoković je u finalu US Opena bio bolji od Danila Medvedeva iz Rusije, savladavši ga u tri seta (6:3, 7:6 (7:5), 6:3).

 

 

Ovom pobedom, srpski as je zaradio 2.000 bodova, pošto ništa nije branio u Njujorku i od danas je zvanično ponovo na čelu ATP liste.

Srpski teniser je pretekao Karlosa Alkaraza iz Španije, koji je zaustavljen u polufinalu upravo od Medvedeva, zbog čega je izgubio isti broj poena, jer je branio titulu na poslednjem grend slemu u sezoni.

Posle tog uspeha, Noletu su čestitali i srpski reprezentativci u avionu, kada su se vraćali s kvalifikacionog meča protiv Litvanije, koji su rešili u svoju korist rezultatom 3:1.

Ubrzo tokom dana, Đoković je odgovorio "orlovima", zahvalivši se na lepim rečima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (77)

Loading
Mladen

11.09.2023 10:15

Nastvaljamo da radimo i da jačamo na svim poljima pravimo velike uspehe

kim

11.09.2023 19:56

@Mladen - Ovakvi podvizi inspirišu i nadahnjuju oca nacije da vredno radi i donosi najbolje odluke u interesu svih građanki i građana Srbije. Budućnost Srbije je tu, na dohvat ruke, rukohvat.

Strahinja

11.09.2023 10:17

Svaka cast DJokovicu na osvojenom US openu

Maja

11.09.2023 10:18

Cestitam Novaku na osvojenoj tituli !Cela zemlja je uz tebe Novace!