NOVAKOVA OBOŽAVATELJKA ODMAH REAGOVALA! Lepa teniserka PODELILA dve fotografije! Zbog OVE je ostala bez TEKSTA! (FOTO)

Autor:

Sport

11.09.2023

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser u istoriji pomerio granice na US Openu.

NOVAKOVA OBOŽAVATELJKA ODMAH REAGOVALA! Lepa teniserka PODELILA dve fotografije! Zbog OVE je ostala bez TEKSTA! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kanadska teniserka Eženi Bušar, po mnogima jedna od najlepših igračica u "belom sportu" svih vremena, bila je oduševljena trijumfom Novaka Đokovića na US Openu protiv Danila Medvedeva!

Noletu je trebalo nešto više od tri sada da pobedi ruskog asa u tri seta i osvoji rekordnu 24. grend slem titulu, da bi se lepa Bušarova se nedugo posle tog meča oglasila na društvenim mrežama.

Ona je podelia dve fotografije prvog tenisera sveta. Na prvoj se vidi trenutak kada je osvojio četvrti grend slem u sezoni, dok je Eženi uz fotografiju ostavila komentar sledeće sadržine:

Foto: printscreen/instagram

Objava Eženi Bušar

- Kao da nije ništa! Kakva legenda! - napisala je Eženi Bušar.

Kod druge je ostala bez teksta, podelivši zagrljaj Novaka Đokovića s ćerkom Tarom. Na toj fotki reči su jednostavno bile suvišne, pa je Kanađanka dodala samo tri emotikona.

Foto: printscreen/instagram

 

 

Treba podsetiti da se Eženi Bušar često oglašava povodom Novakovih uspeha, a poslednji put je to činila kada je prvi reket sveta osvajao Rolan Garos i masters u Sinsinatiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading