ĐOKOVIĆ EKSPRESNO ODGOVORIO "ORLOVIMA"! Fudbaleri ČESTITALI Novaku na tituli! Ovo je bila njegova REAKCIJA! (FOTO)

Autor:

Sport

11.09.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser svih vremena osvojio 24. grend slem u karijeri.

ĐOKOVIĆ EKSPRESNO ODGOVORIO "ORLOVIMA"! Fudbaleri ČESTITALI Novaku na tituli! Ovo je bila njegova REAKCIJA! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Litvaniju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo rezultatom 3:1, a het-trik u tom meču dao je Aleksandar Mitrović.

Srećni su zbog tog trijumfa bili Piksijevi izabranici, ali još više i zbog Novaka Đokovića, koji je osvojio svoj 24. grend slem u karijeri.

Zato i ne čudi što su skandirali "Nole, Nole, Nole" u avionu, kada su dobili informaciju da je najbolji svetski tensier podigao pehar na US Openu.

Njihova reakcija prilikom slavlja nije promakla ni samom Novaku, koji se ekspresno oglasio na društvenim mrežiama i podelio snimak "orlova" iz aviona.

Foto: printscreen/instagram

 

Ubrzo je srpski as ostavio poruku sledeće sadržine:

- Hvala vam, braćo - odgovorio je Novak "orlovima".

Najbolji podatak koliko srpski reprezentativci vole Đokovića govori i scena neposredno posle meča s Litvanijom, kada je heroj trijumfa Aleksandar Mitrović pre davanja izjave najpre upitao: "Šta radi Nole?"

-  Ne znam šta radi Nole, samo bih hteo da čestitam košarkašima što su odigrali fenomenalan turnir, dali su nam motivaciju i vetar u leđa, što se tiče mene oni su šampioni, učinili su nas sve ponosnim i hvala im na tome. Daj Bože da Nole pobedi, pa da slavimo, jako lep i ponosan dan. Hvala im na svemu što su uradili za nas - rekao je Mitrović odmah pred TV kamerama.

Inače, Đoković je u tom trenutku vodio sa 1:0 u setovima, u drugom se jako mučio, ali ga je dobio - kao i poslednji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading