NOLE SE SKINUO I OTKRIO SVE: Jedan detalj na njegovom telu šokirao navijače

Autor:

Sport

29.08.2023

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković igra na sirovu snagu, a to je i dokazao u Njujorku.

NOLE SE SKINUO I OTKRIO SVE: Jedan detalj na njegovom telu šokirao navijače

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković plasirao se u drugo kolo US opena pobedom nad Francuzom Aleksandrom Milerom iz Francuske sa 6:0, 6:2, 6:3, ali jedan detalj sa tog meča šokirao je njegove navijače. Nole nije imao tajno oružje!

Naime, u trenutku kada se najbolji srpski, a posle US opena opet i najbolji svetski teniser skinuo da promeni mejicu videlo se da na njegovim grudima više nema čuvenog magneta.

Republika

Foto: Printscreen/Eurosport

Novak bez magneta na US openu

Đoković je očigledno rešio da u Americi, ili barem na prvom meču jer je procenio da mu nije potrebno protiv Francuza, igra bez savremene nanotehnologije koja mu je očigledno pomagala da beleži dobre rezultate na prethodnim turnirima uključujući i Rolan Garos i Vimbldom.

Foto: Tanjug/AP

Novak sa magnetom na Vimbldonu

Kako je Republika već pisala, u pitanju je savremena nanotehnologija koja pretvara telesnu toplotu u svetlost koja se šalje na određene akupunkturne tačke u telu, što mu pomaže u procesu prisećanja kako prirodno komunicirati s ostatkom tela. Rezultat su mnoge pozitivne zdravstvene prednosti, od boljeg, prirodnijeg držanja do boljeg sna, fokusa, sportskih rezultata, ublažavanja boli i još mnogo toga.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading