DUHOVITI NOLE DOMINIRA U NJUJORKU: "Šta mislim o prvom rivalu na US openu? Pa, zgodan je"!

Autor:

Sport

26.08.2023

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković u prvom kolu igra protiv Aleksandara Milera.

DUHOVITI NOLE DOMINIRA U NJUJORKU: "Šta mislim o prvom rivalu na US openu? Pa, zgodan je"!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji teniser u istoriji, Novak Đokovićstigao je u Njujork sa namerom da osvoji US open, poslednji grend slem u sezoni koji bi mu bio 24. u karijeri, ali ga je prethodno čekalo druženje s novinarima tokom kojeg je Srbin bio veoma rapsoložen.

Jednog od predstavnika "sedme sile" zanimalo je šta Nole misli o prvom narednom rivalu Aleksandru Mileru, protiv kojeg je duel zakazan za noć između ponedeljka i utorka od 01.00.

- Hoćete da vam kažem nešto lepo o mom suparniku iz prvog kola? Pa, zgodan je. Ali, to mu nije dovoljno da me pobedi - uz veliki osmeh je rekao Novak Đoković i nasmejao okupljene predstavnike medija.

Foto: Tanjug/AP

DOBIO POHVALE: Miler

Inače, Nole zbog zdravstvenih protokola u Sjedinjenim Američkim Državama, koji su bili na snazi tokom pandemije, nije mogao da uđe u tu zemlju kao nevakcinisan protiv koronavirusa, pa je propustio prethodno izdanje njujorškog grend slema. U njegovom odsustvu, španski vunderkind Karlos Alkaraz je sa trona skinuo Rusa Danila Medvedeva, koji je u finalu 2021. godine pobedio Đokovića.

Novak i francuski teniser Aleksandar Miler prvi put odigraće međusobni duel, a pobednik u narednom kolu US opena igraće protiv boljeg iz meča Zapata Mirales - Kvin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading