NOLE TO NIJE ZASLUŽIO! Đokovićev UČENIK surovim rečima UVREDIO Srbina!

Autor:

Sport

29.05.2024

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neumesna izjava Holgera Runea.

NOLE TO NIJE ZASLUŽIO! Đokovićev UČENIK surovim rečima UVREDIO Srbina!

Foto: www.profimedia.rs

Đoković

Mladi danski teniser, Holger Rune, izazvao je pažnju javnosti plasmanom u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske, gde se sada sprema da se suoči sa italijanskim teniserom, Flavijom Kobolijem.

Danac je impresionirao sve svojom igrom u meču protiv iskusnog Danijela Evansa, ostvarivši pobedu rezultatom 3:0, sa sve tri seta koja su završena rezultatom 6:4. Ovaj mladi talentovani teniser, rođen 2003. godine, pokazao je izuzetnu zrelost i veštinu na terenu, što ga čini jednim od najperspektivnijih igrača.

U intervjuu za medije, Holger Rune je pohvalio Novaka Đokovića, ističući da bi Nole bio najbolji igrač na šljaci, da nema Nadala. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Holger Rune

- Da nema Rafe, Novak bi bio najbolji igrač na šljaci. Osvojio je Rolan Garos tri puta, što je izuzetno. Imao je mnogo finala protiv Nadala. Mislim da će mu biti potrebno više vremena da pronađe svoj najbolji nivo na šljaci, u odnosu na druge podloge, ali on je šampion i uvek nađe najbolji nivo kada je potrebno. Iskreno, uvek možete da računate na njega. Ne bi me iznenadilo da ovde pronađe svoj nivo. Kada je najvažnije, uvek je tu - rekao je Danac.

Interesantno je napomenuti da se Novak Đoković i Holger Rune nalaze u istoj polovini žreba, te bi njihov susret bio moguć u polufinalu. Ova mogućnost unosi dodatnu uzbuđenost među ljubitelje tenisa, jer bi mladi danski as imao priliku da se direktno suprotstavi najvećem u istoriji "belog sporta".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
sale

29.05.2024 17:07

A sta je to covek neumesno izjavio???? Svaka je na mestu.

Monika

30.05.2024 13:41

Neumesno je što je rekao istinu? Nadalovih 14 ne mogu da se porede sa Navakovim titulama? Stvarno preterujete. Zna se ko je kralj šljake. Smirite doživljaje.

Vladimir

01.06.2024 17:28

Da li vi čitate tekstove pre nego što stavite naslove? Ili naslovi služe samo da se privuče pažnja, makar nemali nikakve veze sa tekstom.