NOLE STIGAO U PARIZ: Evo kada će početi sa treninzima!

Autor:

Sport

25.05.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković se sprema za nove izazove.

NOLE STIGAO U PARIZ: Evo kada će početi sa treninzima!

Foto: www.profimedia.rs

Nakon eliminacije u polufinalu turnira u Ženevi, najbolji teniser sveta, Novak Đoković, stigao je u Pariz sa fokusom usmerenim ka predstojećem Rolan Garosu. Odlučan da se što bolje pripremi za izazove koji slede, Đoković će održati prvi trening ove subote od 17 časova i 30 minuta.

Đoković će se suočiti sa Francuzom Pjerom Igom Erberom u meču prve runde koji je zakazan za utorak. Očekuje se da će Đoković, kao i uvek, pružiti izvanredan performans na terenu. Pre Đokovića, na terenu će biti Rafael Nadal, koji intenzivno trenira kako bi se pripremio za veliku borbu u prvoj rundi protiv Aleksandra Zvereva.

Nole još uvek nema trofej ove godine i to je zabrinulo mnogo, pa će sigurno na Rolan Garos, gde brani titulu ići sa velikom motivacijom. Prvi reket sveta bi mogao već u četvrtfinalu da ima težak susret, a to je protiv Holgera Runea, dok bi u polufinalu mogli da gledamo teniski klasik Đoković-Nadak, dok bi ga u finalu čekali predvnodnici nove generacije Janik Siner ili Karlos Alkaraz.

Biće uzbudljivo videti učešće Đokovića na Rolan Garosu i da li ćemo po poslednji put gledati okršaj Novaka i Rafe verovatno po poslednji put. Verujemo da bi to navijači najviše voleli, a to bi izazvalo veliku pažnju i sigurno bi to bio fantastičan duel, kao i svaki između njih dvojice, a definitivno su obeležili jednu eru koja se nažalost polako privodi kraju. Nadal se povlači ove godine, a za Novaka se još uvek ne zna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading