OVAKAV SNIMAK ĐOKOVIĆA JOŠ UVEK NISTE VIDELI: Novak u društvu vernog prijatelja! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.04.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi reket sveta se odlično zabavlja.

OVAKAV SNIMAK ĐOKOVIĆA JOŠ UVEK NISTE VIDELI: Novak u društvu vernog prijatelja! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Nakon završetka Mastersa u Monte Karlu, Novak Đoković je odlučio da iskoristi slobodno vreme na adekvatan način. U jednom od objavljenih videa, može se videti kako se Novak veselo igra sa svojim dobro poznatim ljubimcem Pjerom, pudlom koja je veoma popularna na društvenim mrežama. Međutim, ovaj put se pridružio i "novi drugar", čije je prisustvo izazvalo pažnju javnosti.

Novak je na svom profilu podelio video snimak sa psima uz komentar koji je izazvao osmehe kod mnogih. Uz simpatičan prizor, Đoković je napisao stih iz čuvene pesme: "Who let the dogs out? (Ko je pustio pse napolje?)". Ovo neobično i zabavno druženje sa psima pokazalo je Novakovu opuštenu i šaljivu stranu, što je razveselilo mnoge njegove obožavaoce.

 

 

Nakon poraza u polufinalu od Kaspera Ruda, Novak je i dalje bez trofeja ove godine, što predstavlja neuobičajenu situaciju za ovog vrhunskog sportistu. Iako je odigrao samo tri turnira, porazi na Australijan openu od Janika Sinera i na Mastersu u Indijan Velsu od Luke Nardija, zajedno sa nedavnim porazom u Monte Karlu, predstavljaju izazov sa kojim se Novak suočava u ovoj sezoni.

Ovaj trenutak opuštanja sa psima predstavlja dragocenu priliku za Novaka Đokovića da se osveži i pripremi za naredne izazove na teniskom terenu. Uz podršku svojih vernih pratioca, Novak će sigurno nastaviti da teži novim sportskim uspesima i da inspiriše ljude širom sveta svojim talentom i upornošću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading