NOLE ZAPOČEO 421. NEDELJU KAO PRVI NA ATP LISTI: Cicipas i Rud najviše napredovali nakon Monte Karla!

Autor:

Sport

15.04.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo do kada je Đoković siguran na tronu.

NOLE ZAPOČEO  421. NEDELJU KAO PRVI NA ATP LISTI: Cicipas i Rud najviše napredovali nakon Monte Karla!

Foto: Profimedia

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković danas je započeo 421. nedelju kao prvi na ATP listi i nastavio da postavlja standarde u belom sportu. On je na turniru u Monte Karlu ispao u polufinalu od Kaspera Ruda, a osvojio je 310 poena, tako da sada ima 10.035. 

Foto: Twitter

 

Đokovićev najbliži pratilac Janik Siner je takođe stigao do polufinala i zaradio dodatnih 40 poena, razlika između njih ostaje značajna, pošto Italijan ima 8.750 poena, što je 1.285 manje u odnosu na srpsko asa. To znači da će Novak bezbedno ostati na prvom mestu do 20. maja, što je dan nakon završetka Mastersa u Rimu.

Osvajač turnira u Kneževini Stefanos Cicipas vratio se Top 10 pošto je napredovao za pet pozicije i sada je na sedmom mestu sa 3,995 poena, što je za 820 više. Finalista Monte Karla Kasper Rud je sad na šestom mestu što je za četiri više, a osvojio je 560 poena i sada ima 4,025.

Španac, Karlos Alkaraz je trenutno bezbedan na trećoj poziciji, kao i Danil Medvedev na četvrtoj. Nazadovali su Andre Rubljov, Huber Hurkač i Grigor Dimitrov. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Radan

16.04.2024 08:41

Ноле, повуци се сада када си најбољи. Ускоро ће сваки клинац да те праши...