ĐOKOVIĆ GOVORIO O SUKOBU SA PUBLIKOM: Dotakao se i saradnje sa Zimonjićem!

Autor:

Sport

12.04.2024

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Kada igrate protiv nekoga ko je dobar kao Museti, morate da zaradite pobedu.''

ĐOKOVIĆ GOVORIO O SUKOBU SA PUBLIKOM: Dotakao se i saradnje sa Zimonjićem!

Foto: x.com

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković pobedio je Lorenca Musetija rezultatom 2:0 (7:5/6:3) i plasirao se u četvrtfinale turnira u Monte Karlu. Borio se sprski as tokom čitavog susreta sa ogromnom vrućinom, ali je imao posebnu bitku sa publikom. Naime, navijači su mu u jednom zviždali, a on je ponovo bio u ulozi dirigenta i tako im odgovrio.

Đoković je na konferenciji za medije istakao da je bilo trenutaka kada se nije dobro fizički osećao, ali na kraju se uspeo da nađe način.

- Bilo je trenutaka kada se nisam fizički dobro osećao. Ali to se uvek dešava u prvim mečevima na šljaci. Kada igrate protiv nekoga ko je dobar kao Muzeti, morate da zaradite pobedu. Morate naporno da radite. Uspeo sam da nađem način. Verujem u proces treninga, da sam do sada sve sa mojim timom uradio kako treba i da će mi to doneti rezultate. Pariz je grad u kome želim da dostignem vrhunac forme i sada osećam da sam na dobrom putu - započeo je Nole.

Novak je protiv Musetija izašao čak 30 puta na mrežu.

- Nisam imao osećaj da je bilo toliko, ali neophodno je da budem što agresivniji, da koristim svaku kraću loptu za napad. Muzeti odlično igra odbranu i zato je bio plan da mu oduzmem vreme. U prvih osam gemova je bio bolji, ali sa novim lopticama, na 4:3 za njega, meč se okrenuo – podseća Nole da je tada vratio brejk koji je izgubio na početku meča.- Imao sam tu interesantnu komunikaciju sa publikom, možda je on zbog toga izgubio fokus i počeo da greši - istakao je Novak.

Potom se osvrnuo na saradnju sa Zimonjićem.

- Nenadov dolazak u tim je doneo novi pogled na moju igru, svežinu i pomalo drugačije razmišlljanje kako treba da igram. Mislim da neke od tih elemenata uspešno uvodimo. Nadam se da ću nastaviti u pravom smeru - zakljućio je Đoković.

Podsetimo, Novak danas igra četvrtfinalni meč u Monte Karlu protiv Aleksa De Minora od 14.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading