NOVAK MORAO DA PODVIKNE STEFANU JER SE UGLEDA NA DRUGE TENISERE: Ovo nije hteo, a NADALA MU JE OPROSTIO

Autor:

Sport

18.04.2024

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problem nastao zbog jednog detalja.

NOVAK MORAO DA PODVIKNE STEFANU JER SE UGLEDA NA DRUGE TENISERE: Ovo nije hteo, a NADALA MU JE OPROSTIO

Foto: instagram djoker nole

Novak i Stefan Đoković

Novak Đoković je najbolji teniser sveta, ali se sa velikim izazovima suočava i van terene, na roditeljskom planu. To što nije stalno sa Stefanom i Tarom je problem sam za sebe, ali i kad jeste ne uspeva uvek da iz prve istera svoje. Tim pre što su klinci sve stariji i počinju da imaju druge idole i da ih oponašaju.

Naime, nije bila tajna, koju je pre nekoliko godina otkrio sam Nole, da je Stefanu idol Rafael Nadal i da "skida" neke poteze od Španca, kojeg je silno želeo da upozna.

- Stefan me je upitao "Kada će biti sledeći turnir na kome ćeš učestvovati i ti, ali i Rafael Nadal?". Rekao sam "Ne znam... Nadam se uskoro. Što me to pitaš?". A onda je on odgovorio: "Pa, jako bih voleo da se fotografišem sa Rafom!" - otkrio je Nole pre nekoliko godina.

Taj "greh" je oprostio sinu, tim pre što je upravo on postao Stefanov idol, ali preko aktuelnog prestupa nije želeo da pređe. Sve detalje otkrio je Grigoru Dimitrovu, jer je Bugarin i sam bio deo "problema".

Foto: Starsport

Grigor Dimitrov

- U redu Grigore, znamo da si veliki obožavatelj Van Klif narukvica. Koliko ih imaš? - upitao je Đoković prijatelja u onlajn kvizu koji su igrali.

- Novače, više nego što možeš da staviš na zglob, čoveče. Veliki sam fan Van Klifa - odgovorio je Bugarin.

- Moj sin je tražio da mu nabavim jednu. Rekao sam ne! Nećeš nositi Van Klif narukvicu sa devet godina. Onda je on pitao "Zašto onda Dimitrov nosi?" Samo da te obavestim, o tebi se priča u kući - kazao je Nole i nasmejao Grigora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading