BRAVO, MAJSTORE! LAJOVIĆ SE "RAZGOROPADIO"! Duci u četvrtfinalu u Barseloni!

Autor:

Sport

18.04.2024

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika pobeda nad Špancem!

BRAVO, MAJSTORE! LAJOVIĆ SE "RAZGOROPADIO"! Duci u četvrtfinalu u Barseloni!

Foto: Starsport

Dušan Lajović trijumfuje u Barseloni

Srpski teniser Dušan Lajović ostvario je značajnu pobedu na turniru u Barseloni, nadmašivši španskog takmaca Alehandra Davidoviča Fokinu rezultatom 2-1. Nakon izuzetno napetog meča koji je trajao preko dva i po sata, Lajović je izašao kao pobednik po setovima sa 7:6, 3:6, 6:1. Ova pobeda plasirala ga je u četvrtfinale turnira, pružajući mu priliku da osvoji maksimalnih 500 bodova.
 

Rezultat meča


Prvi set je bio izuzetno neizvestan, sa Lajovićem koji je uspeo da osvoji taj-brejk rezultatom 7:6. Davidovič Fokina je uspeo da uzvrati u drugom, osvajajući ga sa 6:3. Tada je Fokina bio fokusiraniji, pa mu ni ispušten brejk prednosti nije smetao da u osmom gemu opet dođe do kapitalne prednosti i izjednačenja, međutim Srbin se tada probudio. Duci nije dozvolio da ga poraz slomi, već je uspeo da se izdigne i dominira trećim setom, osvajajući ga sa ubedljivih 6:1.


Aleks De Minor ili Artur Fils biće mu rivali u borbi za najbolja četiri tenisera u Barseloni.

Spektakularan povratak

Iako je trenutno rangiran kao 59. teniser na planeti, Dušan Lajović je demonstrirao izuzetnu borbenost i veštinu tokom duela sa Davidovičem Fokinom. Trijumfom je istakao svoju sposobnost da se takmiči na najvišem nivou i da se izbori sa izazovnim protivnicima čak i u njihovoj domovini.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading