JEDAN JE NOLE! Oborio novi REKORD! Niko nikada nije imao OVAKVE PROCENTE! RAFA, dvojka si!

Autor: M. M.

Sport

11.04.2024

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković bolji od Musetija u Monte Karlu.

JEDAN JE NOLE! Oborio novi REKORD! Niko nikada nije imao OVAKVE PROCENTE! RAFA, dvojka si!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković je danas ostvario još jedan veliki uspeh! Na turniru u Monte Karlu, pobedio je Lorenca Muzetija i time se popeo na prvo mesto po procentu dobijenih mečeva na turnirima Master serije. Ovaj podatak potvrđuje Đokovićevu izuzetnu dominaciju u svetu tenisa.

Od 1990. godine, kada su počeli da se igraju turniri iz serije 1.000, Novak Đoković je odigrao impresivnih 489 mečeva i ostvario 402 pobede, što mu daje neverovatan procenat uspešnosti od 82,2 odsto. Ova impresivna brojka potvrđuje Đokovićevu konstantnu formu i posvećenost tenisu na najvišem nivou.

Današnja pobeda nad Muzetijem omogućila je Novaku Đokoviću da prestigne Rafaela Nadala, koji je dosad bio na vrhu liste sa učinkom od 82,1 odsto pobeda na Master turnirima. Ovaj podatak svedoči o neverovatnoj konkurenciji između dvojice velikana tenisa, ali i o Đokovićevom izuzetnom uspehu u najzahtevnijim mečevima.

Na trećem mestu liste nalazi se Rodžer Federer sa respektabilnih 77,91 odsto pobeda, dok se iza njega nalaze velikani poput Andre Agasi sa 74,11, Pit Sampras sa 73,08, Stefan Edberg sa 72 odsto, Endi Marej sa 69,51, Tomas Muster sa 69,18 i Endi Rodik sa 69,16 odsto pobeda. Ovi podaci jasno pokazuju koliko je Đokovićeva dominacija na Master turnirima zaista impresivna u poređenju sa legendarnim rivalima.

Novak Đoković nastavlja da piše istoriju tenisa, postavljajući nove standarde u ovom sportu i nadmašujući čak i najveće legende. Ovaj rekord samo je još jedan dokaz Đokovićeve izuzetne karijere i njegove neosporne pozicije među najvećim teniserima svih vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading