"ZA NAS SU GODINE SAMO BROJ": Đoković zapalio Instagram! Moćna objava najboljeg tenisera sveta!

Autor: M. M.

Sport

10.04.2024

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole raspoložen u Monte Karlu.

"ZA NAS SU GODINE SAMO BROJ": Đoković zapalio Instagram! Moćna objava najboljeg tenisera sveta!

Foto: prinskrin

Đoković i Bopana

Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković (36) od 7. aprila tekuće godine i zvanično je najstariji svetski broj jedan. Naravno kada je reč o singl konkurenciji, a sada se družio sa svojim pandanom u dublu.

Poput Đokovića, indijski teniser Rohan Bopana (43) je zvanično najstariji svetski broj jedan u konkurenciji dublova, a Novak je zajedničkom fotografijom sa njim zapalio društveme mreže.

- Godine su samo broj. Za nas, taj broj je jedan, napisao je Nole.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Inače, on je bio uspešan na startu turnira u Monte Karlu, pošto se plasirao u treće kolo pobedom nad Romanom Safiulinom rezultatom 2:0 (6:1, 6:2). Nakon ove pobede, saznao je ime svog narednog rivala u Kneževini, a to će biti Italijan Lorenco Museti, koji je u dva seta bio bolji od Artura Flisa rezultatom 2:0 (6:3, 7:5).

Lorenco Museti je prošle sezone u Monte Karlu savladao Đokovića u osmini finala rezultatom 2:1 (4:6, 7:5, 6:4), što čini ovaj predstojeći meč pravom prilikom za revanš našem teniseru. Međutim, ako je suditi načinom na koji je Novak igrao protiv Safiulina, neće biti iznenađenje ako i Museti doživi sličnu sudbinu.

-  Ne plašim se nikoga i ničega, ali se nadam da ću dobiti šansu da igram sa njim ovde. On je jedan od najtalentovanijih igrača na šljaci, ima prelep jednoručni bekhend, može da uradi mnogo stvari. On je jedan od igrača koji najviše obećavaju, ne samo u Italiji, već i u svetu. Ali sviđa mi se kako sam odigrao svoj meč u poređenju sa prvim mečom prošle godine, osećam se drugačije, više spremno i ko god bude sa druge strane mreže, nadam se da ću pružiti svoju najbolju partiju - rekao je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading