RAFA I ALKARAZ NAJAVILI SENZACIJU! Kada Španci NE MOGU SAMI protiv najboljih, UDRUŽUJU SE!

Autor:

Sport

06.04.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo bi bilo gledati ih zajedno na najvećoj sceni.

RAFA I ALKARAZ NAJAVILI SENZACIJU! Kada Španci NE MOGU SAMI protiv najboljih, UDRUŽUJU SE!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaras i Rafael Nadal

Španski teniser Karlos Alkaraz izrazio je nadu da će imati priliku da igra u dublu sa Rafaelom Nadalom na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

Uprkos problemima sa povredama sa kojima se Nadal suočava, Alkaraz je izjavio da bi to bilo ostvarenje sna za njega. "Naravno i dalje se nadam da ću sa njim igrati u dublu na Olimpijskim igrama. To bi bio san. Ostalo je još četiri meseca i svašta može da se dogodi," rekao je Alkaraz novinarima u Monte Karlu uoči početka mastersa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz i Rafael Nadal


Rafael Nadal se suočava sa izazovima vezanim za povrede, što dovodi u pitanje njegovo učešće na Olimpijskim igrama. Problemi sa povredama doveli su do otkazivanja njegovog nastupa na mastersu u Kneževini. Trenutno je neizvesno kada će se Nadal vratiti na teren i da li će uopšte biti spreman za takmičenje. Olimpijske igre u Parizu planirane su da se održe od 26. jula do 11. avgusta.

Kako god okrenuli, ukoliko se Rafa i Karlos, kao dvojica specijalista za šljaku pojave zajedno, niko neće moći da ih ne svrsta u favorite za najviša dostignuća. 

Ovaj period pred Olimpijadu obiluje neizvesnošću, kako zbog Nadalovih povreda, tako i zbog trenutne globalne situacije. Očekivanja i nade tenisera, poput Alkaraza, susreću se sa preprekama i pitanjima koja ostaju bez odgovora. Ipak, ljubitelji sporta širom sveta sa nestrpljenjem očekuju razrešenje ovih pitanja i nadaju se da će videti najbolje što tenis može da ponudi na Olimpijskim igrama u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading