POČELO KAO TENIS, PRETVORILO SE U TAKMIČENJE ZA MIS BIKINIJA: Portugalci napravili pravu pometnju

Autor:

Sport

05.04.2024

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal na turniru u Eštorilu.

POČELO KAO TENIS, PRETVORILO SE U TAKMIČENJE ZA MIS BIKINIJA: Portugalci napravili pravu pometnju

Foto: printskrin

Teniski fanovi bili su zatečeni juče kada je prenos teniskog turnira bio prekinut snimcima žena u bikiniju na plaži. Naime, ove sedmice započela sezona na šljaci, sa turnirom koji se održavao u Eštorilu.

Pa šta je onda problem? To što se ATP 250 događaj odvija u klubu Tenis do Eštorila,  edaleko od slikovite portugalske plaže. I dok su se na terenu pojavljivali igrači poput Kaspera Ruda, Huberta Hurkača i Dominika Tima, gledaoci su bili zbunjeni kada su se slike tenisa odjednom prebacile na događanja na plaži. Na ekranu se potom pojavila poruka "Izvinjavamo se zbog gubitka slike".

Republika

Foto: printskrin

 

Pritom skandal dolazi u trenutku kada je budućnost turnira već bila pod znakom pitanja. Iako je omiljen među igračima, Eštoril nije bio uključen u privremeni ATP kalendar za 2025. godinu.

Dan je bio značajan ne samo zbog ispada sa bikinijem, već i zbog toga što je portugalski  teniski heroj Žoao Souza završio karijeru nakon poraza sa 7.5, 6:4 od mladog talenta Arthura Filsa.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Souza i Fils

Bilo je divno primiti podršku od navijača i ljubav od organizacije. Nisam mogao tražiti ništa bolje danas - rekao je na oproštaju Portugalac, a Fils mu se naklonio:

- Čestitam Žoau neverovatnoj karijeri. Igrao je sjajno za svoj poslednji meč. On je jedan od najtežih protivnika na šljaci, zato sam srećan zbog pobede. Pokušavao sam ostati fokusiran samo na meč i ništa drugo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading