ALKARAZ PONOVO UDARA NA SRBINA: Evo KAKO izgleda žreb u Majamiju!

Autor:

Sport

18.03.2024

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da se "pretplatio" na duele sa našim teniserima.

ALKARAZ PONOVO UDARA NA SRBINA: Evo KAKO izgleda žreb u Majamiju!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Lajović i Miomir Kecmanović saznali rivale na startu Masters turnira u Majamiju

Srpski teniseri Dušan Lajović i Miomir Kecmanović saznali su svoje rivale na startu Masters turnira u Majamiju. Nakon današnjeg žreba, Lajović će u prvom kolu snage odmeriti sa francuskim teniserom Gaelom Monfisom. Do sada su Francuz i Srbin igrali dva puta i oba puta bolji je bio Monfis. Ukoliko pobedi, Lajović će u 2. kolu ići na 32. nosioca Hrvata Bornu Ćorića, a put bi ga dalje vodio do Španca Karlosa Alkaraza.

Miomir Kecmanović će se suočiti sa kineskim teniserom Junčeng Šangom na startu turnira. Šang je dobio specijalnu pozivnicu za učešće na turniru. Sa druge strane, Laslo Đere će morati da sačeka završetak kvalifikacija kako bi saznao ime svog protivnika u 1. kolu, ali ukoliko ostvari pobedu na startu, sledeći rival će mu biti Rus Karen Hačanov.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Lajović

Alkaraz protiv Srba

Izgleda da se Španac "pretplatio" na duele sa srpskim internacionalcima, s obzirom na to da je sa Kecmanovićem odmerio snage na Australijan openu nedavno, dok mečeve sa Đokovićem ne treba ni da pominjemo, a sada je na red došao i Lajović.


Izazovi koje dolaze

Dušan Lajović će imati izazovan start na turniru, suočavajući se sa iskusnim Francuzom koga nikad nije pobedio, dok će Miomir Kecmanović imati priliku da pokaže svoje veštine protiv kineskog tenisera koji nije nimalo za potcenjivanje. Sa druge strane, Laslo Đere će morati da sačeka rasplet kvalifikacija kako bi saznao ime svog prvog protivnika na turniru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading