MEDVEDEV IZABRAO TENISKI "DRIM TIM"! Rus NAJSTRAŠNIJE UVREDIO Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

15.03.2024

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od srpskog asa ništa nije "pokupio".

MEDVEDEV IZABRAO TENISKI "DRIM TIM"! Rus NAJSTRAŠNIJE UVREDIO Novaka Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Đoković i Medvedev

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u polufinale Indijan Velsa nakon pobede nad Holgerom Runeom iz Danske.

Posle meča, novinari su ga upitali da izabere najbolje igrače u različitim segmentima tenisa.

- Servis – odabraću Karla (Iva Karlovića) jer mislim da ima najviše asova. Igrao sam jednom s njim na travi, i to ne na Centralnom stadionu. Nisam mogao da mu vratim nijednu loptu. Odabraću njega - rekao je Medvedev pa se "prebacio" na forhend.

Kada je došlo vreme da odabere najboljeg u segmentu forhenda, trenutno četvrti teniser ATP liste je odabrao legendarnog Švajcarca Rodžera Federera. Iako je priznao da kada je igrao s njim još nije bio igrač kakav je danas, seća se da je svaki put kada bi mu se približio forhendu, bio u problemu.

Republika

Foto: Instagram.com/k1ngkyrg1os

Rodžer Federer ima po Rusu najbolji forhend

- Forhend, biram Rodžera. Nažalost, kada sam igrao s njim, još nisam bio igrač koji sam sada, ali sećam se da kad god mu priđeš forhendu, u nevolji si - dodao je on.

Na red je potom stigao bekhend, Medvedev je istakao da mu se dopada njegov bekhend i da voli da razmenjuje udarce dijagonalno sa rivalom. U ovoj kategoriji odabrao je mladog Španca Karlosa Alkaraza, tvrdeći da on ima veoma dobar bekhend.

Bekhend, hmm. Ko mi najviše muka zadaje na bekhendu? Dopada mi se moj bekhend, volim da razmenjujem bekhend dijagonale s rivalom. Alkaraz. Po mom mišljenju, Alkaraz ima veoma dobar bekhend. Odabraću njega.

Kada je reč o mentalnoj snazi, Danil je bez oklevanja izabrao Rafaela Nadala, ističući njegovu veliku intenzitet i čvrstinu, zbog koje je, kako kaže, veoma dobar.

Mentalna čvrstina – Rafa, Rafa sigurno. Donosi veliki intenzitet. Veoma se umoriš tokom meča jer to je njegova aura, njegova čvrstina, zato je toliko dobar - zaključio je polufinalista Indijan Velsa.

Zanimljivo da Danil Medvedev ništa nije "uzeo" od Novaka Đokovića, iako je srpski as godinama unazad vodeći na planeti, a ujedno i najbolji ikada u istoriji. 

Ruski as će za plasman u finale Mastersa u Indijan Velsu igrati protiv domaćeg predstavnika, Ameriknca Tomija Pola koji je eliminisao Norvežanina Kaspera Ruda rezultatom 2:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading