ALKARAZ UBEDLJIV U INDIJAN VELSU! Surova osveta za Rim!

Autor: M. M.

Sport

12.03.2024

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser bolji od Fabijana Marožana u osmini finala - 6:3, 6:3.

ALKARAZ UBEDLJIV U INDIJAN VELSU! Surova osveta za Rim!

Foto: www.profimedia.rs

Španski teniser Karlos Alkaraz pobedio je u meču protiv Fabijana Marožana u osmini finala Mastersa u Indijan Velsu. Ovim trijumfom pobedom Alkaraz se osvetio za poraz koji je doživeo od Marožana prošle godine na Mastersu u Rimu. Tada je Marožan slavio rezultatom 6:3, 7:6, dok je ovog puta Alkaraz bio dominantan sa rezultatom 6:3, 6:3.

Marožan je uspeo da se drži u prvom delu prvog seta, ali je Alkaraz uspeo da napravi dva ključna brejka i preokrene tok meča u svoju korist. U drugom setu, Alkaraz je nastavio da dominira, a jedan brejk bio je dovoljan da osvoji set i meč.

Španac je do pobede nad 58. igračem na ATP listi stigao posle sat i 17 minuta igre.


Ovom pobedom, Karlos Alkaraz se plasirao u četvrtfinale gde će se sastati sa pobednikom duela između Aleksandra Zvereva i Aleksa De Minora. Svojom mladalačkom energijom i izuzetnim teniskim umećem, Alkaraz je ponovo pokazao da je igrač koji će biti ozbiljan konkurent za titulu na ovom turniru. Naoričto sada kada nema Đokovića, Cicipasa...

Masters u Indijan Velsu nastavlja da pruža uzbuđenje i teniski spektakl za ljubitelje ovog sporta. Publika je imala priliku da uživa u izuzetnoj igri Karlosa Alkaraza i Fabijana Marožana, dok su se teniski stručnjaci divili Alkarazovoj hrabrosti i odlučnosti.

Masters u Indijan Velsu igra se za nagradni fond od impresivnih 9.495.555 dolara, što ga čini jednim od najatraktivnijih teniskih turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading