NEZAPAMĆENI BLAM! Federer IZGUBIO od klinke koja ima OSAM GODINA! Ovo je bila Rodžerova REAKCIJA kada ga je ZVEKNULA u međunožje (VIDEO)

Autor:

Sport

05.03.2024

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprijatnu scenu imao je legendarni švajcarski as.

NEZAPAMĆENI BLAM! Federer IZGUBIO od klinke koja ima OSAM GODINA! Ovo je bila Rodžerova REAKCIJA kada ga je ZVEKNULA u međunožje (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Iako je prošlo više od godinu i po dana otkako je Rodžer Federer zvanično okončao svoju tenisku karijeru, švajcarski as i dalje ostaje jedan od najvećih marketinških magneta u svetu sporta.

Nedavno je posetio Kinu kako bi promovisao svog sponzora, a tokom posete, Federer je učestvovao u neobičnom događaju koji je izazvao pažnju javnosti.

Naime, jedan od najzapaženijih događaja tokom Rodžerove posete najmnogoljudnijoj državi bio je stonoteniski meč sa osmogodišnjom devojčicom.

Iako se možda očekivalo da će Federer lako pobediti u ovoj neravnopravnoj borbi, devojčica je iznenadila sve prisutne svojom veštinom i slavila rezultatom 11:9. Prilikom jednog udarca, uspela je da čak "zvekne" Švajcarca u međunožje, na šta je Rodžer uzdahnuo.

Švajcarac je po završetku meča pohvalio talentovanu devojčicu, ističući da ona drži reket u rukama tek tri godine, dok je on već u 35. godini života.

Ovaj neobični duel izazvao je simpatije širom sveta, a video snimak ovog susreta brzo se proširio društvenim mrežama, privlačeći pažnju ljubitelja sporta i šire javnosti.

Pored stonoteniskog meča, Federer je imao priliku da se susretne sa obožavaocima, potpisuje autograme i učestvuje u različitim marketinškim aktivnostima. Njegova harizma i popularnost i dalje su prisutni gde god se pojavi.

Inače, iako uživa u penziji, Švajcarac je i dalje, uz Novaka Đokovića rekorder po broju osvojenih titula u Indijan Velsu, obojica imaju po pet pehara.

Ipak, srpski as ima priliku da ga pretekne već na ovom mastersu, koji počinje sutra, ukoliko podigne pehar, a prva prepreka Noletu biće bolji iz meča Aleksandar Vukić (Australija) - kvalifikant. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading