KRAJ ZA DUCIJA: Lajović ISKORIPAO Đerea i završio u Argentini!

Autor:

Sport

16.02.2024

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loš dan za iskusnog Srbijna.

KRAJ ZA DUCIJA: Lajović ISKORIPAO Đerea i završio u Argentini!

Foto: www.profimedia.rs

Danas je na turniru u Buenos Ajresu došlo do neočekivanog ishoda za srpskog tenisera Dušana Lajovića. Naime, on je eliminisan u četvrtfinalu od strane argentinskog tenisera Fakudna Dijaza Akoste rezultatom 2:0 (6:4, 6:3).

Iako je Lajović pokušao da pruži jak otpor, već u drugom gemu prvog seta Argentinac je uspeo da stigne do brejka, postavljajući tako ton za ostatak meča. Iako se Lajović vratio u meč sa brejkom u devetom gemu, nije uspeo da zadrži prednost, gubeći naredni servis gem vrlo lako.

 


U drugom setu, Lajović je pokušao da zaigra agresivnije, međutim, to nije dalo očekivane rezultate. Dijaz Akosta je uspeo da stigne do novog brejka u šestom gemu, dok je srpski teniser propustio nekoliko prilika za brejk u trećem i šestom gemu. Nakon toga, Argentinac je bez pritiska servirao do kraja seta, ostvarujući tako pobedu u meču.

Ovaj poraz će svakako biti razočaravajući za Lajovića, ali je važno istaći njegov trud i zalaganje tokom meča. Takođe, treba napomenuti da je turnir u Buenos Ajresu pokazao visok nivo teniskog umeća, pružajući publici uzbudljive mečeve i nezaboravne trenutke na terenu.

 

 

Lajović je ovako prošao kao i zemljak Laslo Đere koji je eliminisan od strane Andree Vavadorija na istom stepeniku u Argentini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading