ČELENDŽER KOBLENC! Krajinović se ne ZAUSTAVLJA! Srbin UPISAO treću pobedu u Austriji!

Autor:

Sport

30.01.2024

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni rezultati Srbina koji se posle duge pauze vratio na teren.

ČELENDŽER KOBLENC! Krajinović se ne ZAUSTAVLJA! Srbin UPISAO treću pobedu u Austriji!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Filip Krajinović posle uspešnih kvalifikacija zabaležio je i pobedu u prvom kolu čelendžera u Koblencu.

Svojevremeno 26. teniser ATP liste je rezultatom 2:1 (po setovima 6:3, 4:6, 6:4) pobedio Rajana Penistona iz Velike Britanije. 

U prvom setu je viđen jedini brejk u osmom gemu i Filip ga je rešio u svoju korist sa 6:3. Potom je nekadašnji član Dejvis kup selekcije Srbije oduzeo servis protivniku u prvom gemu drugog seta, ali mu se Britanac već u narednom revanširao i vratio izgubljeno.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Rajan Peniston

Rajan koji zauzima 186. mesto na svetskoj rang listi, ponovo je brejkuno Filipa pri rezultatu 5:4 i na taj način izborio igranje trećeg seta.

Krajinović je tamo poveo sa 3:0 uz dva brejka. Rajan mu je uzvratio u četvrtom gemu, ali je Filip sačuvao prednost do kraja i trijumfovao.

Za plasman u narednu rundu čelendžera u Koblencu, srpski teniser će igrati protiv boljeg iz duela Brendon Nakašima (SAD) - Alehandro Moro Kanjas (Španija). Turnir u Koblencu igra se za nagradni fond od 43.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading