POTRESNA ISPOVEST JELENE DOKIĆ: Otkrila nove detalje PORODIČNOG NASILJA, pa priznala za čime ŽALI!

Autor: P. Z.

Sport

28.01.2024

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša srpska teniserka nije imala lak život.

POTRESNA ISPOVEST JELENE DOKIĆ: Otkrila nove detalje PORODIČNOG NASILJA, pa priznala za čime ŽALI!

Foto: Tanjug/AP

Jelena Dokić

Nekada četvrta teniserka sveta Jelena Dokić (40) neretko govori o tome kako je tokom igračke karijere bila zlostavljana od strane oca Damira, zbog čega je imala velike psihičke probleme i nikada nije uspela da ispuni svoj pun potencijal.

Dokićeva je sada otkrila kada je poslednji put bila u kontaktu sa ocem.

- Poslednji put sam imala kontakt sa njim pre deset godina. I da, čak sam pokušala da se pomirim s njim jednom ili dvaput - izjavila je Jelena u razgovoru za "Sidnej Morning Herald".

Nastavila je u dahu.

Mislim da, bez obzira šta se desi, na neki način se nadate da biste možda mogli spasiti vezu kada je porodica u pitanju. Ova dinamika je uvek veoma teška. Ali veoma je teško kada se neko ne kaje ili ne može da kaže izvini. Ustvari, ono što kaže je da bi sve to ponovio. Dakle, za mene je to veoma, veoma teško. Morala sam da napravim rez i kažem: "Ne treba mi toksična osoba ili toksična veza u mom životu".

Republika

Foto: Ap photo

Damir Dokić

U međuvremenu, Jelena je postala teniski komentator, a uspela je da izgradi i sjajne odnose sa ostalim članovima svoje porodice.

- Imam sjajan odnos sa bratom, što mi je zaista drago jer je moj otac iskoristio mog brata ne dozvoljavajući mi da razgovaram sa njim oko sedam godina, jer je bio mnogo mlađi od mene. Prilično razgovaramo svaki dan, a takođe i sa mojom mamom. Imala sam teške razgovore sa njom jer je bila na strani mog oca - ali danas smo na dobrom mestu.

Na kraju, istakla je da joj je ostao gorak ukus zbog toga što niko od novinara nije reagovao u trenucima dok ju je Damir i dalje trenirao, pošto je tokom 90 odsto svojih intervjua bio "pijan i agresivan", kako kaže Jelena.

Samo bih volela da je neko rekao: "Vidi, dvoje maloletne dece idu kući sa ovom osobom i to nije u redu." Volela bih da je bilo možda malo više zabrinutosti - zaključila je ona.

Inače, Jelena je na nekom grend slem turniru najdalje dogurala do polufinala, bilo je to na Vimbldonu 2000. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading