KIRJOS ODUŠEVLJEN! Novakov prijatelj ŠOKIRAO izjavom! Australijanac zna ko je NOVI Đoković!

Autor:

Sport

27.01.2024

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finale Australijan opena igra se u nedelju od 9.30 časova na "Rod Lejver" areni.

KIRJOS ODUŠEVLJEN! Novakov prijatelj ŠOKIRAO izjavom! Australijanac zna ko je NOVI Đoković!

Foto: Tanjug/AP

Melburn će dobiti novog šampiona! Danil Medvedev ili Janik Siner će po prvi put u karijerama podići pehar na prvom Grend slemu, pošto su u polufinalima bili bolji od Aleksandera Zvereva, odnosno, Novaka Đokovića.

Italijan je eliminacijom prvog reketa sveta pokazao veliku suverenost u mečevima protiv Srbina, oduševivši celu planetu. Jer, ne samo da je dobio Noleta, već prvom reketu ATP lsite nije dozvolio nijednu brejk priliku u meču.

Janik je posebno oduševio australijskog asa Nika Kirjosa, koji je priznao da ga Siner neodoljivo podseća upravo na Đokovića!

Foto: www.profimedia.rs

Janik Siner

- Promene koje je Daren Kejhil napravio u Janikovoj igri i spremnost Sinera da mu pruži priliku sada su ga uzdigle na vrh sporta - ocenio je Nik Kirjos i dodao:

- Pobedio je Novaka - niko to ovde nije uradio tako dugo. I na taj način, Novak nije imao nijednu brejk šansu. Siner i Đoković igraju slično, i to vidim. Posle ovog dana, mislim da bi Janik mogao da bude novi Novak. Alkaraz ima taj iks-faktor, ali Siner je odličan - rekao je Australiajanc.

Osvrnuo se komentator Eurosporta i na lično iskustvo tokom učešća na Grend slemovima:

- Ja sam spavao oko dva ili tri sata te dve noći uoči finala Vimbldona jer sam uvek imao sumnje. Zašto ovo radim, zašto treniram, zašto radim ove sesije u teretani i rehabilitaciji? Sve ima smisla u trenutku kada se pripremate za to finale i izlazite tamo, svaka žrtva koju ste ikada podneli ima smisla u tom trenutku. Osećaće mnogo različitih emocija i biće tako zabavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading