IMA STOTINE MILIONA, A ŠKRTICA JE: Ovo je ISTINA o Rodžeru Federeru!

Autor:

Sport

25.01.2024

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako ima neverovatnu količinu novca, Švajcarac se ne rasipa.

IMA STOTINE MILIONA, A ŠKRTICA JE: Ovo je ISTINA o Rodžeru Federeru!

Foto: Tanjug/AP

Švajcarski teniser Rodžer Federer

Nik Kirjos je u centru pažnje medija prethodnih dana. Teniser iz Kanbere zbog povrede ne nastupa na Australijan openu, ali je preuzeo ulogu komentatora i stručnog konsultanta.

Nik se pronašao na novom poslu, otkriva mnoge anegdote iz sveta tenisa, a dotakao se i legende Rodžera Federera, za kog kaže da nije baš lak na novčaniku.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos i Rodžer Federer

 

Naime Kirjos je bio gost na teniskom kampu u Švajcarskoj gde je pomagao Federeru, a nije bio baš najsrtećniji smeštajem koji je organizovan za njega.

- Pozvao me je na nedelju dana treninga i mislio sam da ću ostati u hotelu sa pet ili šest zvezdica. Smestio me je u hotel sa tri zvezdice na nedelju dana. Internet je bio isprekidan, nisam mogao ni da se dobro odmorim, tip je bio sa mnom tri sata dnevno - rekao je Kirjos o svom iskustvu.

Bogatstvo Rodžera Federera se procenjuje na 550 miliona evra. Švajcarac je samo od igranja tenisa zaradio 130 miliona dolara, ali je mnogo veći novac došao od sponzorskih ugovora.

Ugledni časopis "Forbs" procenjuje da je Federerovo pravo bogatstvo dostiglo vrtoglavih MILIJARDU dolara.

Možda mu Nik nije bio simpatičan, pa mu je rezervisao hotel na popustu, ili jednostavno nije bilo slobodnih drugih smeštajnih jedinica.

Kirjos je ipak "preživeo" i u hotelu sa tri zvezdice, ali sudeći po tome da i dalje prepričava anegdotu, nije to zaboravio Federeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading