BELOSVETSKI BUKMEJKERI REKLI SVOJE! Varljiva kvota ili ne?! Kladionice veruju u NOVAKOVU POBEDU protiv Sinera!

Autor: M. M.

Sport

24.01.2024

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polufinale AO je u petak.

BELOSVETSKI BUKMEJKERI REKLI SVOJE! Varljiva kvota ili ne?! Kladionice veruju u NOVAKOVU POBEDU protiv Sinera!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković i Janik Siner odmeriće snage u petak u polufinalu Australijan opena, a svoje predviđanje ishoda rekle su kladionice.

Po svetski poznatim bukmejkeri, najbolji teniser sveta je favorit protiv mladog i poletnog Italijana.

Naime, kvota na pobedu Đokovića varirao od 1,44 do 1,51, što znači da ima dobre izglede da se plasira u finale. S druge strane, trijumf Janika Sinera plaća se od 2,63 do 2,86.

Čuveni "Vilijam Hil", između ostalih, veruje u Đokovića kao i većina konkurentskih kuća - 1,44, dok je "Betfer" velikodušan sa 1,51.

Foto: prinskrin

Kladionice

U srpskim kladionicama kvota na Novaka je 1,47.

Đoković je pred meč sa Sinerom govorio o svojim prednostima u odnosu na rivala.

- Kakvu prednost ću imati? Imamo dva dana. Igramo polufinala u petak, tako da dovoljno je vremena da odmorimo. Rasporedi su postali značajna tema. Nisam mogao da dam jasan odgovor na to, jer se pitaju organizatori. ATP je smislio tu promenu pravila, ali Grend slemovi su nezavisni. Znamo da postoje dve sesije. Ako muškarci igraju 3,4 sata i treba im 45 minuta da očiste stadion, potrebno je dosta vremena. Nije idealno. Znam da je za navijače uzbudljivo da vide kraj meča u dva ili tri ujutru. I ja sam bio deo takvih, ali to nije zabavno za nas. Ali da, shvatam poentu. Možda bi trebalo organizovati manje mečeva. To će se teško desiti jer svaki meč nosi veliku ekonomsku vrednost. Mnogo je elemenata u igri. Vlasnici prava na prenos donose mnogo novca turniru. Na kraju dana, oni su ti koji povlače liniju. Kreg Tajli je sjajna osoba, uvek pokušava da olakša igračima i uzme njihovo mišljenje u razmatranje. Ali, TV kanali imaju veliku moć. Teško je reći šta je najbolji scenario - rekao je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading