NEŽNA, LJUPKA I NEZAVISNA! Evo šta NOVAKOV rival SINER KAŽE O SVOJOJ DEVOJCI, poznatoj MANEKENKI: Marija zna moje PRIORITETE!

Autor: M. M.

Sport

23.01.2024

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračini je teška nekoliko miliona...

NEŽNA, LJUPKA I NEZAVISNA! Evo šta NOVAKOV rival SINER KAŽE O SVOJOJ DEVOJCI, poznatoj MANEKENKI: Marija zna moje PRIORITETE!

Foto: Prinskrin/youtube

Janik Siner, italijanski teniser koji je naredni rival Novaka Đokovića na Australijan openu (26. januar), gani skladan odnos sa dugogodišnjom devojkom Marijom Bračini.

Ova vatrena Italijanka i Siner u vezi su već godinama, a ona je zahvaljujući svojoj manekenskoj karijeri cenjena u modnim krugovima. Navodno je veoma situirana i njeno bogatstvo se procenjuje na tri miliona evra. Sjajni teniser krije svoju privatnost, kao i njegova izabranica, ali je više puta pričao o Mariji i nije štedeo komplimente.

 

 

- Marija je vrlo nežna i privržena, ali i veoma nezavisna žena, a to je njen kvalitet koji mi se najviše dopada - rekao je Siner jednom prilikom, pa dodao:

- Ona se prilagodila mojim potrebama, zna da je sport moj prioritet, naročito sada kada tek počinjem.

Ne krije Siner da je najlepši deo dana kada uživa udvoje sa devojkom.

- Lepo je vratiti se uveče kući posle napornog dana treninga i imati nekoga ko brine o vama. Ona je tako slatka i divna - rekao je nedavno italijanski teniser, koji jedva čeka polufinalni duel sa Đokovićem u petak:

 

 

- Srećan sam što ću ponovo igrati protiv njega, najboljeg igrača na svetu. On je puno puta osvajao trofej ovde, pa će biti veoma teško pobediti ga. Ono što mogu da kontrolišem u tom meču i obećam svima je da ću se boriti do maksimuma za svaku loptu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading