JOŠ JEDAN ŠOK NA AUSTRALIJAN OPENU: Ispao prošlogodišnji FINALISTA Rolan Garosa! Ko je čovek koji ga je IZBACIO?

Autor:

Sport

20.01.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivani tok.

JOŠ JEDAN ŠOK NA AUSTRALIJAN OPENU: Ispao prošlogodišnji FINALISTA Rolan Garosa! Ko je čovek koji ga je IZBACIO?

Foto: Tanjug/AP

Kameron Nori

Kameron Nori izbacio je Kaspera Ruda sa Australijan opena! Tako je prošlogodišnji finalista Rolan Garosa ostao bez završnice turnira u Melburnu.

Bilo je 6:4, 6:7, 6:4, 6:3 za Britanca, koji je na ovaj meč potrošio tri sata i pet minuta. Pao je favorizovani Rud, trenutno 11. igrač sveta, naspram 22. sa ATP liste. Britanac je 19. nosilac u Melburnu, izbacio Variljasa i Cepijerija, sa 3-0 i 3-2, ali ga maraton protiv Italijana nije previše izmorio.


Imao je i Rud težak posao protiv Pursela u prošloj rundi, takođe je slavio sa 3-0, posle maksimalne pobede nad Ramosom na startu turnira. Nori sada čeka boljeg iz duela Zverev - Mikelsen. 


Nori je najviše bljesnuo 2022. na Vimbldonu, došao je do polufinala, a na betonu, maksimum je četvrta runda. Igrao je 2022. na US openu, sada će i u Melburnu. NA Rolan Garosu, tri puta je došao do treće runde. Koliko se Rud bolje snalazio na šljaci, toliko je sada bio na betonu veštiji Britanac za novi uspeh karijere. 

 

Iako važi za brtianskog tenisera, do Kameronove treće godine porodica Nori živela je u Johanezburgu, ali je nakon pljačke porodičnog doma i napada provalnika usledila selidba u Okland na Novom Zelandu.

Tako je Nori najpre predstavljao Novi Zeland na turnirima, ali je zbog nedostatka ulaganja odlučio da promeni zastavu i da se takmiči za Veliku Britaniju.

Kameron se sa majkom preselio u London 2011. godine, a od 2014. do 2017. godine pohađao je Hrišćanski univerzitet u Teksasu.

Tamo je doživeo nesreću u alkoholisanom stanju koja mu je promenila pogled na život i okrenula ga profesionalizmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading