AUSTRALIJA SE KLANJA NOVAKU! Pogledajte KAKO je GREND SLEM TURINIR odao priznanje Đokoviću!

Autor:

Sport

11.01.2024

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković nastavlja da dobija laskave pohvale na svoj račun.

AUSTRALIJA SE KLANJA NOVAKU! Pogledajte KAKO je GREND SLEM TURINIR odao priznanje Đokoviću!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković je, kada se podvuče crta, verovatno najbolji igrač na Australijan openu svih vremena. Shodno tome, ljudi sa ovog Grend slem turnira su to umeli da prepoznaju. 

Naime, uoči žreba za turnir u Melburnu, prema kome će Novak još morati da sačeka na ime svog narednog protivnika, na društvenim mrežama pojavila se objava sa zvaničnog profila australijskog turnira. 

Na slici se nalazi Novak sa krunom, a ispod velikim slovima stoji "GOAT", ili najveći svih vremena, čime je Đokoviću ukazano zvanje koje mu sa pravom pripada. 

 

 

Pored toga, posle žreba su su pojavile fotografije delova kostura sa slikama najvažnijih igrača u tim četvrtinama. Na Novakovoj je sa punim pravom pisalo "Kralj Melburna". 

 

 

Podsetimo, Đoković je najtrofejniji igrač turnira u Australiji u istoriji. Kraj svog imena, svetski broj jedan ima deset titula, a takođe je i rekorder u uzastopnim titulama na "Rod Lejver" areni, što je uspeo u dva navrata, između 2011. i 2013, kao i između 2019. i 2021. godine.

U ovogodišnjem izdanju, Đokovića očekuje susret sa jednim od pobednika kvalifikacija, ili tzv. "laki luzer" igračem. Posle toga, zanimljiv može biti potencijalni okršaj sa Benom Šeltonom u osmini finala, dok bi svetskog broja jedan očekivao nešto lakši meč u narednoj rundi - eventualno protiv Stefanosa Cicipasa. U polufinalu je projektovani rival Janek Siner, nezgodan protivnik za Đokovića, s obzirom da je poražen u dva od prethodna tri duela. Naravno, veliko finale je projektovano za Srbina i Karlosa Alkaraza. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading