NADAL ODUSTAO OD AUSTRALIJAN OPENA! Hitno se oglasio na društvenim mrežama: Ne mogu...

Autor:

Sport

07.01.2024

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To znači da ga nećemo gledati na Australijan openu.

NADAL ODUSTAO OD AUSTRALIJAN OPENA! Hitno se oglasio na društvenim mrežama: Ne mogu...

Foto: www.profimedia.rs

Jedan od najboljih tenisera ikada Rafael Nadal ove sezone neće nastupiti na Australijan open s obzirom na to da je objavio kako ima "mikro frakturu" na mišiću kao da nije u stanju da se takmiči na najvišem nivou.

Nadal je na društvenoj mreži "X" objavio da trenutno nije u mogućnosti da se takmiči na turniru koji sadrži pet setova kao i da se vratio u Španiju posle turniru u Australiji, kako bi "posetio doktora i odmorio se".


To znači da ga nećemo gledati na Australijan openu.

Zdravo svima, tokom mog poslednjeg meča u Brizbejnu imao sam mali problem sa mišićem koji me je, kao što znate, zabrinuo. Kada sam stigao u Melburn, imao sam priliku da uradim magnetnu rezonancu i imam mikro frakturu na mišiću, ali ne u istom delu gde sam imao povredu i to je dobra vest.


Trenutno nisam spreman da se takmičim na najvišem, niti da igram u pet setova. Sada se vraćam u Španiju, posetiću svog lekara, lečiću se i odmarati. 

Rafael Nadal
- napisao je poznati teniser.

 

Rafael Nadal ostao je poražen od 55. reketa sveta, Džordana Tompsona, u četvrtfinalu turnira u Brizbejnu. 

I u tom duelu, u kome je Rafa prokockao tri meč-lopte, Nadal je doživeo povredu noge.

Posle meča, Nadal je govorio o stepenu svoje povrede i otkrio da li će ga ona sputati u poslednjoj sezoni njegove karijere. 

- Problem je na sličnom mestu kao prošlogodišnji, ali nije isti. Da jeste, osetio bih to istog časa. Prošle sezone je u pitanju bila tetiva, a ovoga puta više mi to deluje da je na mišićnom nivou. U ovom trenutku, imam veoma zamoren mišić. Moraću da vidim kako sam kada ustanem ujutru, ali se nadam da ću trenirati tokom iduće sedmice u Melburnu. Problem je što je ovo u sličnom području kao prethodna povreda i to vas onda čini zabrinutijim nego inače - rekao je Nadal, i time pružio olakšanje ljubiteljima tenisa širom sveta. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading