PARA NA PARU IDE: Nećete verovati koliko je Novak Đoković zaradio samo poslednjeg dana 2023. godine!

Autor: P. Z.

Sport

31.12.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cifra za koju mnogi rade godinama.

PARA NA PARU IDE: Nećete verovati koliko je Novak Đoković zaradio samo poslednjeg dana 2023. godine!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji svetski teniser Novak Đoković započeo je ovogodišnji Junajted kup pobedom nad Žiženom Žangom, doneći Srbiji prednost u meču protiv Kine.

U duelu koji je završen rezultatom 2:0 (6:3, 6:2), Đoković je demonstrirao svoju superiornost na terenu.

Međutim, ovaj Noletov trijumf nije samo doneo prednost Srbiji protiv Kine, već je prvom reketu planete doneo i 25 bodova za ATP listu, koji su ga dodatno učvrstili na vrhu svetskog poretka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Takođe, Novak je dobio i određeni deo novčanog kolača Junajted kupa. Za samo učešće, Đoković je prihodovao 200.000 američkih dolara, a za pobedu poslednjeg dana 2023. godine dodao je na to još 38.325 dolara. Ukoliko naša selekcija slavi protiv Kine, timu Srbije pripašće još 5.000 dolara.

Novak Đoković i dalje ostaje dominantna figura teniskog sveta, a njegove pobede i uspesi nastavljaju da oduševljavaju kako njegove fanove, tako i sve ljubitelje tenisa širom zemaljske kugle.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković
Srbija - Kina

Konačan trijumf našoj reprezentaciji mogla bi da donese Olga Danilović ukoliko savlada Ćinven Ženg u ženskom singlu. Takođe, ukoliko to ne učini, Srbija će imati priliku i u mešovitom dublu da dođe do ukupne pobede.

Naravno, duel Danilovićeve i Ženg možete uživo pratiti na našem portalu, a isti slučaj biće i sa miks dublom, kojim će biti stavljena tačka na meč Srbije i Kine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading