NOVAK ĐOKOVIĆ AROGANTAN? Evo ŠTA kolega kaže za najboljeg tenisera sveta!

Autor:

Sport

13.12.2023

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrio je istinu o prvom reketu sveta.

NOVAK ĐOKOVIĆ AROGANTAN? Evo ŠTA kolega kaže za najboljeg tenisera sveta!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena, a njegova dostignuća prevazilaze granice tenisa.

Nole ulazi u priču i za najboljeg sportistu kog je planeta ikada videla, a da je rođen na Zapadu, strani mediji bi ga već uveliko "krunisali".

Ono što se zamera Đokoviću je odnos prema publici, često ga nazivaju arogantnim, a da li je to tako, otkrio je njegov kolega Argentinac Fransisko Serundolo.

- On uopšte nije arogantan. Kada se vidimo uvek me pozdravi. Nikada nisam imao prilike da sednem nasamo sa njim i da popričamo, ali voleo bih. Nije uobražen, ne gleda vas sa visine, ništa slično. Zna kako radite i kakvi su rezultati drugih igrača - rekao je Serundolo.

 

 

Novak je daleko od arogantnog, naprotiv, važi za jednog od najkorektnijih tenisera, a sa svojom PTPA organizacijom bori se za dobrobit svojih kolega.

Izlišno je govoriti o Noletovom humanitarnom radu i tome koliko porodica je usrećio.

Đoković ne dobija dovoljno priznanja za svoja dostignuća, kako sportska, tako i životna, samo iz razloga što je razbio dominaciju idola Zapada Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Sve ovo ne dotiče najboljeg tenisera na svetu. On nastavlja da radi ono što najbolje ume, pokazuje iz dana u dan kakav je sportista i čovek, a priznanje za sve svoje uspehe dobiće tek kada završi karijeru.

Ostaje nada da će Novak još dugo profesionalno nda se bavi tenisom, a "lovorike" mogu i da sačekaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading