ŠTA URADI, ČOVEČE? O nestvarnom POTEZU Karlosa Alkaraza BRUJI cela planeta! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.11.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac podigao publiku na noge.

ŠTA URADI, ČOVEČE? O nestvarnom POTEZU Karlosa Alkaraza BRUJI cela planeta! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Završetkom Dejvis kupa okončana je sezona za praktično sve tenisere iz samog vrha ATP liste, ali to nije važilo u slučajevima Karlosa Alkaraza i Tomija Pola.

Španac i Amerikanac su pred 30 hiljada navijača u Meksiku igrali egzibicioni meč, a slavio je drugi reket sveta rezultatom 2:0 (po setovima 7:6, 6:3).

Budući da se radilo o egzibiciji, momak iz Mursije je atraktivnom igrom pokušao da zabavi navijače, što mu je pošlo za rukom.

Naročito se to odnosi na šesti gem, kada je Karlitos izveo neverovatan udarac, koji se retko viđa na mečevima ATP turnira, obzirom da je Alkaraz okrenut ka publici uspeo da pošalje perfektan polu-forhend u teren.

Publika je ostala u čudu, gledajući nevericom šta se dogodilo, dok se Amerikanac Pol poklonio Špancu, dok najveći Novakov rival nije mogao da sakrije sreću zbog onoga što je uradio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading