SRBIJA SAZNALA KO JE ČEKA U FINALU: Bez senzacije u duelu Australije i Finske

Autor:

Sport

24.11.2023

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija svoje polufinale igra sutra protiv Italije.

SRBIJA SAZNALA KO JE ČEKA U FINALU: Bez senzacije u duelu Australije i Finske

Foto: Tanjug/AP

Dejvis kup

Teniseri Srbije igraće sutra u podne svoj polufinalni meč Dejvis kupa protiv Italije, a Novak Đoković i ekipa već su saznali ko će im biti potencijalni rival ako savladaju "azure" predvođene Janikom Sinerom. Naime, u prvom polufinalu danas su se sastali Australija i Finska, a u tom duelu "kenguri" nisu dozvolili senzaciju već su slavili sa ubedljivih 2:0.

Foto: Starsport

 

Prvi bod pobedom u svom meču doneo je Aleksej Popirin, koji je savladao Ota Virtanena sa 7:6, 6:2, da bi konačni trijumf obezbedio Aleks de Minor, koji je bio bolji od Emila Rusuvorija sa 6:4, 6:3. Inače, osim njih, za Australiju još igraju Maks Pursel, Džordan Tompson i Metju Ebden, a predvodi ih kao selektor Lejton Hjuit.

Podsetimo, Srbija ima priliku da pobedom nad Italijom dođe na korak do uspeha iz 2010, a onda i da eventualnim podvigom protiv Australije opet podigne "salataru". Imajući u vidu da nas predvodi Novak Đoković, izabranici Viktora Troickog biće favoriti ako izbace Italiju, čega je on i svestan.

Republika

Foto: TSS

 

Radujem se što smo ponovo u polufinalu, fokusirani smo na meč sa Italijanima sutra. Olakšavajuća okolnost je što imamo dan odmora. Momci će moći da se spreme. Italija je odličan tim, ima sjajne singl igrače, ali imamo i mi. Spremni ulazimo u meč i nadamo se najboljem - rekao je Troicki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading