MOĆNI SINER ČEKA ĐOKOVIĆA U FINALU: Medvedev četvrta žrtva Italijana na Završnom mastersu!

Autor:

Sport

18.11.2023

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se drugi finalista.

MOĆNI SINER ČEKA ĐOKOVIĆA U FINALU: Medvedev četvrta žrtva Italijana na Završnom mastersu!

Foto: Tanjug/AP

Janik Siner

Italijanski teniser Janik Siner prvi je finalista Završnog mastersa u Torinu pošto je danas pobedio Rusa Danila Medvedeva rezultatom 2:1 (6:3, 6:7 (4:7), 6:1) za dva sata i 25 minuta.

Siner će se boriti sutra za pehar protiv pobednika drugog polufinala u kojem će večeras od 21 čas igrati Novak Đoković i Karlos Alkaraz.

Siner je odigrao sjajan prvi set i lako ga osvojio protiv trećeg tenisera sveta. Italijan je napravio brejk u četvrtom gemu prvog seta i poveo 3:1, nakon čega je potvrdio brejk za 4:1. Iako je Rus dobro sevrirao u nastavku, nije imao nikakve šanse protiv raspoloženog Italijana. Održao je brejk i lako došao do prvog seta - 6:3. Prvi set trajao je 46 minuta. 

U drugom setu se igralo u taj-brejku, gde je viđeno četiri mini brejka, od toga je tri napravio Medvedev, koji je ipak uspeo da osvoji taj set sa 7:4.

U trećem setu, Siner je pokazao svoju nadmoć i sa lakoćom pobedio Medvedeva sa 6:1. Tokom ovog seta, Medvedev se uglavnom svađao sa publikom i ulazio u verbalni sukob sa njima. Siner je iskoristio ovu situaciju i nastavio da igra sjajno, a Medvedev je do kraja uspeo samo da osvoji jedan gem. Na kraju, Siner je proslavio svoju pobedu i plasman u finale - 6:1.

Ovim trijumfom, Siner je pokazao da može da igra na visokom nivou i protiv najboljih svetskih igrača. Ovo mu je bio četvrti trijumf u nizu na turniru nakon Cicipasa (2:0), Đokovića (2:1) i Runea (2:1). Prvi je finalista Završnog mastersa u Torinu koji je na programu u nedelju od 18.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading