PREŽIVELA PRAVE STRAHOTE! Dokićeva: Zbog oca sam spavala na ulici

Autor:

Sport

08.11.2023

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša teniserka se podsetila teških trenutaka

PREŽIVELA PRAVE STRAHOTE! Dokićeva: Zbog oca sam spavala na ulici

Foto: instagram.com/jelenadokic

Proslavljena teniserka Jelena Dokić šokirala je javnost objavljivanjem autobiografije pod nazivom "Nesalomiva". U ovoj knjizi, ona je otkrila sve užase kroz koje je prošla tokom svoje sportske karijere, ali i nakon što je napustila tenis. Kroz detaljnu ispovest, Jelena je otkrila da je bila žrtva porodičnog nasilja, da je doživela razočarenje u ljubavi i da je bila na ivici samoubistva. Ipak, danas je ona inspiracija mnogima koji se suočavaju sa sličnim problemima.

Republika

Foto: Ap photo

Damir Dokić

Jelena je priznala da je od samog početka svoje karijere, od prvog treninga, bila izložena nasilju od strane svog oca Damira. Ona je tom prilikom istakla kakve je sve strahote proživela. 

Otkad sam počela da igram tenis, od prvog treninga, moj otac me je tukao. Stvari su se komplikovale i pogoršavale iza zatvorenih vrata - rekla je Dokićeva i nastavila:

- Evo me ovde kao polufinalista Vimbldona, sedim u igračkoj loži u suzama, pričam sa mojim ocem preko telefona koji mi kaže "Sramoto jedna, sramotiš mene i porodicu". Zato što sam izgubila polufinale! Nije mi dozvoljeno da se vratim u hotel i da pronađem svoj način da radim šta god želim, spavala bih na ulici jer nisam mogla nazad.

Otkrila je šta je potom uradila i šokirala javnost brutalnom istinom.

Ostala sam na Vimbldonu, čekala sam da se svi raziđu. Sakrila sam se iza jednog ćoška u igračkoj loži da bih tu spavala. Našli su me usred noći čistači, koji su dolazili da počiste - pričala je Jelena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading