LAJOVIĆ IZGUBIO DOBIJEN MEČ! Srbija ostala bez još jednog predstavnika u Parizu!

Autor:

Sport

01.11.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u osminu finala mastersa u Parizu, pošto je u drugom kolu poražen od Australijanca Aleksa de Minora rezultatom 1:2 (po setovima 6:4, 4:6, 4:6).

LAJOVIĆ IZGUBIO DOBIJEN MEČ! Srbija ostala bez još jednog predstavnika u Parizu!

Foto: www.profimedia.rs

Meč je trajao dva sata i 10 minuta. Aleks de Minor je 13. teniser sveta, dok je Lajović 48. na ATP listi.

Ovo je bio treći međusobni duel srpskog i australijskog tenisera, a treći trijumf De Minora. Dušan Lajović je prvi set dobio rezultatom 6:4 i vodio u drugom rezultatom 3:2. Australijanac je u sedmom gemu drugog seta pri rezultatu 3:3 napravio brejk i poveo 4:3.

De Minor je potom održavao prednost od dva gema i drugi set je dobio sa 6:4. U trećem setu viđena je velika borba. Australijanac je poveo 2:0, ali je Lajović izjednačio na 2:2.

Foto: www.profimedia.rs

Aleks de Minor

Australijski teniser je u petom gemu napravio novi brejk i poveo 3:2, a onda je održavao prednost od dva gema i treći set je dobio rezultatom 6:4.

De Minor će u osmini finala mastersa u Parizu igrati sa pobednikom meča između Italijana Janika Sinera i Amerikanca Mekenzija Mekdonalda.

Masters u Parizu se igra za nagradni fond od 5.779.335 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading