NOVAKOV IDOL OTKRIO PORODIČNU TAJNU: Njegova supruga vodi tešku životnu borbu!

Autor:

Sport

29.10.2023

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorio je dušu...

NOVAKOV IDOL OTKRIO PORODIČNU TAJNU: Njegova supruga vodi tešku životnu borbu!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković i Pit Sampras

Jedan od najboljih tenisera u istoriji ovog sporta Pit Sampras i njegova porodica, nedavno su proživeli pravu porodičnu dramu.

Naime, njegova supruga Bridžit vodila je pravu životnu borbu, a tim povodom je osvajač 14 Grend slem titula, izjavio:

- Kao što znate, veoma sam tiha i povučena osoba. Međutim, poslednjih godinu dana je bilo veoma teško i izazovno za mene i moju porodicu i odlučio sam da podelim sa vama šta se to dešava. Prethodnog decembra, moja supruga Bridžit je dijagnostikovana sa zloćudnim kancerom jajnika. Od tada, prošla je veliku operaciju, hemoterapije i nastavlja da se bori. Teško je gledati nekoga koga voliš kako prolazi kroz izazov kakav je ovaj - istakao je Sampras i dodao:

 

 

- Međutim, kada vidim da se naši sinovi bore da joj pomognu, to je nešto neverovatno. Kada gledam kako Bridžit nastavlja da bude sjajna majka i supruga kroz sve što se dešava, sve to za mene predstavlja inspiraciju. Naučio sam da je teško dobiti podršku kada je ovo nešto o čemu se teško govori. Sa tim rečeno, zatražiću samo vaše lepe reči i molitve za našu porodicu i Bridžit koja se bori da se oporavi u potpunosti. Hvala - preneo je ATP tur.

Treba napomenuti da je Pit Sampras bio idol u mladosti Novaka Đokovića i srpska sportska legenda je navedeno često isticala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading