RITA ORA NA UDARU! Albanci je RAZAPINJU na krst, zbog susreta sa Đokovićem! Novaka ORGANSKI ne mogu da SMISLE!

Autor:

Sport

29.10.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njih dvoje su bili nasmejani, što je naišlo na velike osude u Albaniji, koji joj to neće oprostiti.

RITA ORA NA UDARU! Albanci je RAZAPINJU na krst, zbog susreta sa Đokovićem! Novaka ORGANSKI ne mogu da SMISLE!

Foto: prinskirintviter

Finalna utakmica Svetskog prvenstva u ragbiju okupila je veliki broj poznatih ličnosti na tribinama stadiona u Parizu, a duel Južne Afrike i Novog Zelanda pratio je i Novak Đoković, koga tokom naredne nedelje čeka učešće na mastersu u "gradu svelosti".

Najbolji teniser sveta je poznat kao sportista koji nesebično deli svoje znanje sa drugima, a posebno sa golobradim igračima koji još nisu dostigli svoj pun domet i stigli do samog vrha.

Srpski as je tokom finala viđen u društvu Rite Ore, poznate britanske pevačice albanskog porekla, rođene u Prištini, na Kosovu i Metohiji. Njihov snimak sa stadiona iznenadio je mnoge, a britanski "Dejli Mejl" podseća da je ona tamo bil zbog supruga, Novozelanđanina Taika Vaititija i da je navijala za njih u finalu.

Treba reći da Nole pomaže gotovo svim srpskim teniserima i trenira sa njima, a i sada ljutog rivala Rusa Danila Medvedeva je ispoštovao i radio sa njim u Monte Karlu dok je treći reket sveta još bio daleko od očiju javnosti.

Nastavlja Nole sa tom praksom, a to je otkrio mladi makedonski teniser Kalin Ivanovski (19). Trenutno 308. na ATP listi objavio je na svom Instagram profilu fotografije sa Novakom Đokovićem.

 

 

Rita Ora je bila presrećna, ko ne bi bio, kada je druži sa najboljih teniserom ikada, ali našla se na udaru albanskih medija, koji joj ovaj potez neće zaboraviti. Preciznije, portal Sport Expres nije imao milosti prema pevačici. 

- Rita Ora je nedavno kritikovana, jer se pojavila na sceni sa zastavom Srbije na ramenu. Izvinila se i rekla da nije znala kojoj zemlji pripada zastava koju joj je bacio fan na scenu.  Nedavno su na koncertu albanske pevačice, prikazane slike nekih poznatih ličnosti, a Rita Ora je oponašala svoje mišljenje o njima. Kada se pojavio Novak Đoković, njena reakcija je bila jasna, nije joj se svidelo ono što je videla i zatražila je promenu slike. Međutim, danas su je kamere snimile kako sedi pored srpskog tenisera. Gledali su finale u ragbiju jedno pored drugog, a lice Rite Ore je bilo nasmejano. Trenutak koji se nije svideo albanskoj javnosti, pogotovo znajući patriotizam kojim se Ora uvek trudila da se predstavi. Možda je dvoglavi orao na koncertu samo simbol za prodaju - piše u tekstu ovog portala.

Dalje, "Telegrafi" prenosi da je Nole najomraženiji lik u Albaniji. 

- Svetska zvezda Rita Ora napravila je skandal koji će naljutiti njen albanski narod. Nekoliko meseci nakon što je tokom koncerta u Mađarskoj uzela zastavu Srbije, sada se fotografisala pored najomraženijeg lika u Albaniji. Reč je o srpskom teniseru Novaku Đokoviću, čije je poreklo takođe sa Kosova. Zajedno si bili na stadionu i gledali utakmicu Svetskog prvenstva i ragbiji između Južne Afrike i Novog Zelanda - ne krije mržnju prema Noletu ovaj portal.

Portal "Kohaditore" piše da je Rita Ora bila u društvu srpskog nacionaliste - Novaka Đokovića.

- Đoković je poznati srpski nacionalista, koji je pružio podršku ubijenim teroristima koji su 24. septembra napali policiju u Banjskoj - navodi prištinski portal "Kohaditore". 

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

Podsetimo, prvi teniser sveta oprostio se od Srba koji su krajem septembra ubijeni na Kosovu i Metohiji. Naš teniser je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se vide građani ispred Hrama Svetog Save dok odaju počast sunarodnicima, herojima, stradalim u okršaju sa tzv. kosovskom policijom u nedelju u selu Banjska.

- Svaka suza Boga moli, svakog Srbina duša boli - objavio je Novak Đoković na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading