NI MAJKA GA NE BI PREPOZNALA! Nekadašnji broj 1 svetskog tenisa NEPREPOPZNATLJIV! Šta mu se DOGODILO? (FOTO)

Autor:

Sport

29.10.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svojevremeno prvi igrač "belog sporta" potpuno promenio izgled.

NI MAJKA GA NE BI PREPOZNALA! Nekadašnji broj 1 svetskog tenisa NEPREPOPZNATLJIV! Šta mu se DOGODILO? (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Godinama unazad Novak Đoković dominira na ATP listi i pomera granice boravka na njenom vrhu. Međutim, mnogi su već i zaboravili da je posle Australijan opena 1998. godine, na čelo najboljih tenisera sveta zaseo tada nepoznati Marselo Rios

Legendarni Čileanac, iako nikada nije osvojio grend slem titulu, uspeo je da stigne do broja jedan ispred najvećih imena "belog sporta", koji su bili aktivni krajem 90-tih godina prošlog veka.

Ipak, njegov boravak na vrhu svetskog tenisa nije dugo trajao, a samo dve godine kasnije počele su da ga uništavaju povrede, da bi 2004. godine odlučio da proglasi kraj karijere.

Foto: Instagram/printscreen

 

Danas, dve decenije kasnije, malo ko može da prepozna 47-godišnjeg Riosa. Skratio je kosu i nabacio višak kilograma, ali je najviše na licu napravio promene.

Marselov fizički izgled se apsolutno promenio, pa se može reći da ga ni majka na ulici ne bi prepoznala, sve zbog plastičnih operacija.

Foto: Instagram/printscreen

 

- Popravio sam čelo koje je bilo uništeno od sunca. Ranije niko nije koristio kreme za zaštitu od sunca, pa mi je lice uništeno. Takođe, operisao sam i očne kapke koji su bili prekratki. Nisam mogao da zatvorim oči i spavao sam s otvorenim očima. Imao sam podočnjake i bore - rekao je Rios.

Foto: Instagram/printscreen

 

Čileancu je 2014. godine otkriven Aspergerov sindrom (jedna vrsta autizma), ali to mu ne otežava previše društvene aktivnosti. Život u Majamiju ispunjen mu je svakodnevno. Treninzi i luksuz su sve što zna i s 47 godina uživa maksimalno.

Prisetite se kako je nekada izgledao Marselo Rios, potpuno drugi čovek:

Foto: www.profimedia.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading