DRAMA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Ostao ZAGLAVLJEN na aerodromu!

Autor:

Sport

28.10.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti za najboljeg tenisera sveta.

DRAMA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Ostao ZAGLAVLJEN na aerodromu!

Foto: Ap/Ilustracija/Republika

ilustracija

Novak Đoković je u petak već trebao da bude u avionu za Pariz gde će se takmičiti na tamošnjem Masters turniru, međutim od toga nije bilo ništa jer mu se dogodio veliki peh.

Naime, Nole je zbog kašnjenja letova ostao zaglavljen na aerodromu u Beogradu, pa je morao da propusti gostovanje u jednoj emisiji u Francuskoj, pa im se javno obratio uz izvinjenje.

- Dobro veče svima. Želeo sam da napravim kratki video i da se izvinim što neću biti sa vama večeras. Pomalo me i sramota zbog toga što sam ostao u Beogradu, na aerodromu, zbog problema sa avio saobraćajem, zbog čega kasnim. Tako je, kako je. Žao mi je i nadam se da se vidimo sledeće nedelje. Hvala vam - rekao je Novak Đoković.

 

 

Masters turnir u Bersiju održaće se od 28. oktobra do 5. novembra, a Nole je već saznao potencijalne rivale.

U prvom kolu je slobodan, dok će u drugom odmeriti snage protiv boljeg iz duela našeg Miomira Kecmanovića i Ečeverija.

Masters u Parizu igra se za 1000 ATP poena, a titulu brani Danac Holger Rune, koji je prošle godine u finalu šokantno savladao upravo Novaka Đokovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading