ŠTETA! Kecmanović PAO posle PREOKRETA! Imao je Runea u šaci...

Autor:

Sport

24.10.2023

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Miomir Kecmanović poražen je danas u prvom kolu turnira u Bazelu od danskog tenisera Holgera Runea sa 2:1 (1:6, 7:5, 6:3).

ŠTETA! Kecmanović PAO posle PREOKRETA! Imao je Runea u šaci...

Foto: Starsport

Miomir Kecmanović

Meč je trajao dva sata, a Miša je pružio dostojan otpor velikom favoritu, međutim, posle preokreta je morao da čestita Dancu.

U prvom setu srpski teniser je došao do brejka već u drugom gemu. Opet je Kecmanović oduzeo servis protivniku u šestom gemu, nakon čega je bez problema servirao za osvajanje seta.

Tokom drugog seta Rune je popravio igru. Kecmanović je uspeo da u sedmom gemu dođe do brejka ali nije dugo slavio, pošto mu je Holger ekspresno oduzeo servis u narednom gemu.

Republika

Foto: Tanjug AP

 

 

Nastavio je Danac da igra agresivno i u 12. gemu ponovo dolazi do ovog puta tri brejk lopte i poslednju koristi za 1:1 u setovima.

U trećem setu srpski teniser nije igrao sa energijom kao u prva dva seta. Rune je lako došao do brejka u četvrtom gemu, nakon čega je sigurno servirao do kraja seta za pobedu u prvom kolu.

Rune će u narednom kolu igrati protiv Argentinca Sebastijana Baeza koji je eliminisao Australijanca Kristofera O' Konela rezultatom 2:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading