OČAJAN DAN ZA "BELI SPORT"! Ispao još jedan Srbin! Imao MEČ LOPTU, pa IZGUBIO!

Autor:

Sport

21.10.2023

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Hamad Međedović ispao je u prvom kolu kvalifiakcija za ATP turnir u Bazelu.

OČAJAN DAN ZA "BELI SPORT"! Ispao još jedan Srbin! Imao MEČ LOPTU, pa IZGUBIO!

Foto: Starsport

Hamad Međedović i Laslo Đere

Od Novopazarca je u tri seta bolji bio 161. igrač sveta, Benjamin Hasan koji je slavio rezultatm 2:1 (po setovima 6:2, 5:7, 7:6) posle dva sata i deset minuta igre.

Hasan je napravio brejk već u prvom gemu seta, propustio je jednu brejk loptu u petom gemu, ali je novog brejka stigao u sedmom posle čega je svojim servisom potvrdio osvajanje uvodnog dela igre. Na njegovu nesreću, Hamad Međedović nije dobio nijednu šansu da se vrati u prvi set.

Republika

Foto: Starsport

 

U drugom delu meča je Međedović spasio dve brejk lopte u petom gemu i uspeo u 12. gemu da dođe do prvog brejka u meču koji mu je doneo i izjednačenje u setovima.

Odlučujući treći set je bolje počeo po Benjamina Hasana, koji je prvi imao priliku za brejk, opet u petom gemu, ali je Srbin uspeo da je spase.

Hamad je u desetom gemu, pri vođstvu 5:4 imao i meč loptu, ali je Hasan bio smiren i uspeo je da produži set sve do taj brejka u kome je bio bolji od srpskog tenisera.

Prethodno je, podsetimo, Miomir Kecmanović izgubio u polufinalu ATP Stokholma od Rusa Pavela Kotova s glatkih 0:2, pa se može reći da je ova subota "crna" po srpski tenis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading