ŠOKANTNE REČI NADALA! Nada se Novakovoj POVREDI! Želeo da napravi ŠALU, pa ZAPREPASTIO svet!

Autor:

Sport

21.10.2023

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivana izjava.

ŠOKANTNE REČI NADALA! Nada se Novakovoj POVREDI! Želeo da napravi ŠALU, pa ZAPREPASTIO svet!

Foto: www.profimedia.rs

Dok navijači širom sveta jedva čekaju da ponovo na terenu vide španskog asa Rafaela Nadala, koji je najavio povratak naredne godine, kada će "kralj" šljake ponovo uzeti reket u ruke, njegov stric Toni šokirao je javnost.

Naime, Rafa sve vreme vredno trenira, a Toni Nadal je dao intervju koji je mnoge iznenadio.

U njemu je dugogodišnji Rafin trener u šaljivom tonu kazao da bi bilo dobro da se povrede Novak ĐokovićKarlos Alkaraz i Danil Medvedev...

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

- Rafa igra dobro, trenira, gledao sam ga prethodnih dana i sve je bolji. Međutim, trebaće povrede Novaka, Karlosa i verovatno Danila, to bi mu dosta pomoglo. Šalim se naravno. Igra dobro, hoće da se vrati na teren i odlučan je da sledeća godina bude dobra za njega - otkrio  je Toni u intervjuu za "Majorka Buletin".

Naglasio je Rafin stric da će sledeća sezona gotovo sigurno biti i poslednja za njegovog sestrića.

- Moj sestrić ima san da igra dogodine, biće mu to verovatno poslednja sezona u karijeri. Želi da se takmiči na najvišem nivou, odlučan je u tome. Osvojio je Rolan Gaors 14 puta, zašto me bo o 15. put da stavi tačku. Treba nam taj trofej u Parizu - istakao je Toni Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading